Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Sunny Games

Sunny Games

Sunny Games (voorheen Zonnespel) is een uitgeverij van samenwerkingspellen. Sunny Games wil het aanbod van coöperatieve spellen in Nederland vergroten. Earth Games en Sunny Games werken veel samen o.a. aan het maken van spelregels en om coöperatieve spellen in NL bekendheid te geven. Meer lezen

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. De Geheime Gang

  De Geheime Gang

  De dieven hebben kostbare voorwerpen verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug. De spelers werken samen om de diefstal te voorkomen!
  € 25,00

  Meer Informatie
 2. Oogsttijd

  Oogsttijd

  In het voorjaar zaaien we groente in de moestuin. Dan wordt het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst!
  € 20,00

  Meer Informatie
 3. Zandkastelen

  Zandkastelen

  Een dagje aan het strand. Samen bouwen we zandkastelen aan de vloedlijn. Een samenwerkingsspel waarbij de golven steeds dichterbij komen en de kastelen kunnen wegspoelen!

  € 20,00

  Meer Informatie
 4. Prinses

  Prinses

  Red de prinses uit het kasteel en verzin samen slimme oplossingen voor de hindernissen. 2 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar
  € 20,00

  Meer Informatie
 5. waar wooon jij - Zonnespel - speldoos

  Waar woon jij

  In wat voor huis wil jij wonen: een iglo, een tipi, een woonboot of juist een rijtjeshuis? Samen bouwen we huizen van over de hele wereld. Tijdens het bouwen kunnen aardbevingen, bosbranden, stormen en overstromingen de huizen beschadigen.
  € 20,00

  Meer Informatie
 6. ZooMemo

  ZooMemo

  Een coöperatief memory-spel waarbij jonge dieren op avontuur gaan in de dierentuin. Wij helpen ze om hun ouders terug te vinden. Onthoud samen waar de dieren zich bevinden en pas op voor de leeuw! Wanneer de leeuw brult, schrikken de dieren en rennen door elkaar! Lukt het om alle dieren naar hun eigen plek terug te brengen voordat de directeur er is?
  € 15,00

  Meer Informatie
 7. Parado

  Parado

  Iedere speler verkleedt een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen…. Daarmee beleef je in dit spel veel plezier! De gezamenlijke uitdaging aan het eind van het spel: lukt het om alle kinderen te verkleden voordat de bezoekers aangekomen zijn? Dan volgt er een parade waarbij de spelers hun meest vreemde outfits aan elkaar laten zien!
  € 15,00

  Meer Informatie
 8. Actie! Parado & ZooMemo

  Actie! Parado & ZooMemo

  Twee leuke coöperatieve spellen in een handzaam doosje. In ZooMemo gaan jonge dieren op avontuur in de dierentuin. In Parado maak je gekke combinaties met verkleedkleren en voorwerpen. 

  Normale prijs: € 30,00

  Speciale prijs: € 28,00

  Meer Informatie
 9. Winter speldoos

  Winter

  Het is winter. Het weerbericht voorspelt sneeuw en ijs op de wegen. Vier families willen naar school, naar hun werk, boodschappen doen en sporten. Gelukkig zijn er sneeuwschuivers en strooiwagens die ervoor zorgen dat de auto’s veilig kunnen rijden.
  € 20,00

  Meer Informatie
 10. Kracht van 8 Kaartspel

  Kracht van 8 Kaartspel

  8 cooperatieve spelvormen, waaronder cooperatief kwartet en cooperatief memorie op 42 speels geillustreerde kaarten.

  € 20,00

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2