Winter speldoos Winter spelsituatie

Winter

Het is winter. Het weerbericht voorspelt sneeuw en ijs op de wegen. Vier families willen naar school, naar hun werk, boodschappen doen en sporten. Gelukkig zijn er sneeuwschuivers en strooiwagens die ervoor zorgen dat de auto’s veilig kunnen rijden. Een coöperatief strategiespel voor 1 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, logisch denken, vooruit kijken, overzicht houden, spelplezier, delen , iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, luisteren
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Jim Deacove
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z010
Afmeting 31,6 x 22,6 x 4 cm
Tips Let op! Bewaar de agendakaarten goed bij het openen van de doos! De agendakaarten zijn de lichtblauwe langwerpige kaarten met een rond gat voor de auto en 3 vierkante gaten die aangeven welke plekken de families moeten bezoeken. Gooi deze agendakaarten niet per ongeluk weg! Klik even op 'bekijk grote afbeelding' hierboven, om te weten hoe de agendakaarten eruit zien.

Details

Een coöperatief strategiespel van Jim Deacove.

Het is winter. Het weerbericht voorspelt sneeuw en ijs op de wegen. Vier families willen vandaag naar school, naar hun werk, boodschappen doen en sporten. Als er veel sneeuw en ijs ligt kunnen ze niet overal komen. Sommige plekken liggen afgelegen, waardoor ze snel insneeuwen. Die kunnen ze dus maar het beste eerst bezoeken!

Gaandeweg het spel komen er steeds meer straten vol met sneeuw en ijs te liggen. Dan wordt het tijd om een sneeuwschuiver of strooiwagen in te schakelen. Deze kunnen per beurt één straat vegen, waardoor het een uitdaging is om de juiste keuze te maken: welke straat zullen we nu schoonmaken? Doordat de sneeuwschuivers en strooiwagens de straten schoonvegen, kunnen de auto’s weer veilig verder rijden.

WINTER is een uitdagend spel voor slimme kinderen en volwassenen. Welke straat moeten we nu schoon laten vegen? Zal het lukken om veilig thuis te komen, of moeten we misschien in de sporthal blijven slapen? Wanneer alle agendakaarten opgevuld zijn, is het doel van het spel bereikt!

Let op dat je niet per ongeluk de agendakaarten weggooit bij het uitpakken van het spel! De agendakaarten zijn de lichtblauwe langwerpige kaarten met een rond gat voor de auto en 3 vierkante gaten die aangeven welke plekken de families moeten bezoeken. Klik even op 'bekijk grote afbeelding' hierboven, om te weten hoe de agendakaarten eruit zien.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):