Gevoelsmonsters

Gevoelsmonsters

De Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) zijn bedacht door Jutta Höch-Corona, mediator en communicatietrainer. Zoon Christiaan Corona tekende ze. De kaarten helpen omgaan met gevoelens bij coaching, geweldloze communicatie, mediation. Meer tips (Engels) klik hier

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Gevoelsmonsters - Gefühlsmonster (A6) in vilten opbergmap

  Gevoelsmonsters - Gefühlsmonster (A6) in vilten opbergmap

  Gevoelsmonsterkaarten in een nieuw vilten jasje.

  € 49,50

  Meer Informatie
 2. Gevoelsmonsters - mini in vilten opbergmap

  Gevoelsmonsters - mini in vilten opbergmap

  De Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) zijn een idee van Jutta Höch-Corona, mediator in Berlijn. De kaarten ontstonden tijdens het project “Omgaan met gevoelens”. 24 kaartjes, om makkelijk mee te nemen! (afmeting: visitekaartformaat)
  € 44,00

  Meer Informatie
 3. Gevoelsmonsters set autisme - voor kinderen

  Gevoelsmonsters set autisme - voor kinderen

  Deze set bevat materialen om te werken met een kind met autisme, en "signalen" te vinden voor moeilijke en plezierige situaties en deze visueel te maken voor familieleden en begeleiders. De Gevoelsmonster-kaarten helpen kinderen met autisme bij het uitdrukken van hun gevoelens.
  € 45,00

  Meer Informatie
 4. Gevoelsmonsters set autisme - voor volwassenen

  Gevoelsmonsters set autisme - voor volwassenen

  Deze set bevat materialen om te werken met mensen met autisme, en "signalen" te vinden voor moeilijke en plezierige situaties en deze visueel te maken voor gezinsleden en begeleiders. De Gevoelsmonster-kaarten helpen mensen met autisme bij het uitdrukken van hun gevoelens.
  € 45,00

  Meer Informatie
 5. Brievenbuspakket: Gevoelens

  Brievenbuspakket: Gevoelens

  De Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) helpen bij gesprekken over gevoelens en geven kinderen en jongeren de gelegenheid zich bewust te worden van hun eigen gevoelens en de gevoelens van anderen. De Gevoelsmonsters dragen bij aan een positieve sfeer! + gratis houten gevoelens dobbelsteen!

  Normale prijs: € 61,17

  Speciale prijs: € 59,67

  Meer Informatie

11 tot 15 van totaal 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2