Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Erzi

Erzi

Erzi is gespecialiseerd in spel - en sportmaterialen op het gebied van beweging, balans, rollenspel en leermaterialen. Milieuvriendelijk beleid is belangrijk net als de zuiverheid van de materialen. Elk Erzi product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. De slogan van het bedrijf: "leren bewegen en spelen".

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Vertrouwensband

  Vertrouwensband

  Deze Rupsband is een coöperatief bewegingsspel wat samenwerkingsvaardigheden ontwikkelt gecombineerd met een gevoel van welbevinden. Het samen ontdekken van manieren om te bewegen geeft de kinderen enorm veel plezier.
  € 99,95

  Meer Informatie
 2. Balanceertrap

  Balanceertrap

  Zes krukjes met een vierkant bovenblad van verschillende hoogtes en in verschillende kleuren. Goed te gebruiken in kinderopvang, fysiotherapie, e.d. Staat vrolijk en geeft veel speelmogelijkheden. 5 krukjes van 10|15|20|25|30 cm hoog
  € 149,00

  Meer Informatie
 3. Teambaan - coöperatieve knikkerbaan

  Teambaan - coöperatieve knikkerbaan

  Deze coöperatieve knikkerbaan XL kan een groep transformeren tot een echt team! Alle spelers werken samen om een zo lang mogelijke knikkerbaan te maken. Het doel is om de houten ballen steeds te laten rollen van de ene kant van de houten baan naar de andere. Dit vraagt om precisie en concentratiekracht om snel te kunnen reageren. Het vraagt ook een constante interactie bij alle spelers om te voorkomen dat de ballen op de grond vallen!

  € 49,95

  Meer Informatie
 4. Balanceerbord Race

  Balanceerbord Race

  Balanceerbord voor 1 speler.
  € 49,95

  Meer Informatie
 5. Balanceerbord Looping

  Balanceerbord Looping

  Balanceerbord voor 1 of 2 spelers. Teamwork met z'n tweeën en een flinke uitdaging alleen.
  € 67,11

  Meer Informatie
 6. Blotevoetenpad - XL

  Blotevoetenpad - XL

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met een mix van verschillende oppervlaktes, materialen en structuren. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden. 

  € 149,00

  Meer Informatie
 7. Blotevoetenpad - materialen

  Blotevoetenpad - materialen

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met verschillende materialen. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden.
  € 139,00

  Meer Informatie
 8. Blotevoetenpad - structuren

  Blotevoetenpad - structuren

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met verschillende oppervlaktes en structuren. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden.
  € 139,00

  Meer Informatie
 9. Blotevoetenpad - motoriek

  Blotevoetenpad - motoriek

  Kun jij je evenwicht bewaren op dit voelpad? Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het evenwicht!
  € 79,94

  Meer Informatie
 10. Teamtoren coöperatief groepsspel

  Teamtoren coöperatief groepsspel

  2 tot 24 spelers bouwen samen een teamtoren door samen te werken. Samen de blokken optillen en dan stapelen! Stimuleert plezier, motoriek, communicatie en coördinatie. Teamwork!  

  € 79,94

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3