Water- en knikkerbaan

De water- en knikkerbaan voor eindeloos samen spelen in de zandbak. Maak met deze coöperatieve knikker- en waterbaan een parcours in het zand voor knikkers of water. Speel alleen of samen. Buiten of binnen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,90

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Constructiemateriaal
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, vooruit kijken, samen beslissingen nemen, spelplezier, elkaar helpen, ruimtelijk denken
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur -
Uitgever Erzi
Artikel nummer 43232
Afmeting 50,5 x 14,5 x 7,5 cm
Tips Ook leuk voor binnen in combinatie met houten blokken! Ook te combineren met de coöperatieve knikkerbaan! (zie hieronder)

Details

Met deze water- en knikkerbaan kunnen kinderen samen of alleen in de zandbak een parcours maken waar de knikkers vanaf kunnen rollen of het water van af kan stromen. Lekker samen of alleen bouwen aan deze knikker- of waterbaan in de zandbak. Ook binnen te gebruiken als knikkerbaan in combinatie met bijvoorbeeld houten blokken.

Het geheel bestaat uit 16 delen. Dat zijn 7 kleurrijke houten water- en knikkerbaan onderdelen van groot naar klein, 4 zandspatels om patronen in het zand te maken, een houten blokje om als dam te gebruiken en het water of de knikkers tegen te houden, 3 knikkers en een kurken stop. Kleine gaatjes aan de zijkanten van de houten onderdelen zijn geschikt  om met stokjes of bloemen de knikkerbaan te versieren. Zo maak je er een creatieve baan van.

Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Gevaar voor verstikking! Bevat kleine onderdelen en knikkers.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):