Basisschool middenbouw

Basisschool middenbouw

Deze spelmaterialen zijn geschikt voor kinderen in groep 3, 4 en 5 en kunnen gebruikt worden op de basisschool door leerkrachten, remedial teachers, ambulant begeleiders en intern begeleiders. Veel materialen zijn tevens geschikt voor kinderen met een 'rugzak'. Hieronder kun je gemakkelijk het soort spelmateriaal selecteren.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Yogaspelkaarten voor kinderen

  Yogaspelkaarten voor kinderen

  Op deze kaarten staan yogaspelletjes die je met zijn tweeen of met een groep kunt doen. zijn geschikt voor gebruik op scholen, buitenschoolse opvang of thuis in het gezin.

  € 19,95

  Meer Informatie
 2. Boomgaard - het kaartspel

  Boomgaard - het kaartspel

  Dit kaartspel Boomgaard van HABA is een samenwerkingsspel voor 1 tot 6 spelers van 3-6 jaar. Een leuk coöperatief spel voor overal. Makkelijk mee te nemen en overal te spelen. In dit spel spelen de spelers samen tegen de raaf.
  € 6,95

  Meer Informatie
 3. Boomgaard - bordspel

  Boomgaard - bordspel

  De klassieker van Haba! De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is. Met appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes.
  € 37,50

  Meer Informatie
 4. Boomgaard - groot vloerspel - Haba - speldoos

  Boomgaard - vloerspel

  Extra groot spelbord en grote speelstukken van appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes. De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is.

  € 99,95

  Meer Informatie
 5. Het Hartenpakket - voor ouders en kinderen

  Het Hartenpakket

  Ontdek je Hartenkracht! Kinderen ontdekken hun 'Lieve Woorden Doosje' in hun hart en ontwikkelen hartelijke vaardigheden voor de rest van hun leven. - bestseller onder therapeuten, yoga-docenten en kindercoaches, bewuste ouders en leerkrachten-

  € 85,00

  Meer Informatie
 6. Woolfy

  Woolfy

  Een spannend samenwerkingsspel voor kinderen vanaf 5 jaar. Bouw samen het stenen huis om de drie biggetjes tegen de boze wolf te beschermen voordat de wolf ze in de pan stopt!
  € 27,95

  Meer Informatie
 7. Aanbieding. Jakhals en Giraf.

  Jakhals en Giraf handpoppen - Geweldloze Communicatie

  Handpoppen van Jakhals en Giraf. Geschikt voor volwassen handen. Deze handpoppen worden handgemaakt door het Korean Center for Nonviolent Communication en kunnen lichte variaties hebben in patroon en ontwerp.

  Normale prijs: € 53,00

  Speciale prijs: € 48,50

  Meer Informatie
 8. Knuffelboekje

  Knuffelboekje

  In het Knuffelboekje staan 52 tekeningen. Op de pagina ernaast staan een viertal vragen die gaan over het afgebeelde onderwerp. Kinderen kunnen de afbeeldingen inkleuren en de vragen over zichzelf beantwoorden. Voor opvoeders en hulpverleners geeft het knuffelboekje zo inzicht in de belevingswereld van het kind.

  € 9,99

  Meer Informatie
 9. Liedjes CD De Kracht van 8

  Liedjes CD De Kracht van 8

  Op speelse wijze maken de kinderen niet alleen kennis met de materie rondom De Kracht van 8 thema's (alle 8 thema's zijn in de liedjes verwerkt), maar ook met verschillende muziekstijlen.

  € 14,00

  Meer Informatie
 10. het Lieve woorden doosje - Luistercd

  het Lieve woorden doosje - Luistercd

  Droom weg bij het luisterverhaal "Het Lieve Woorden Doosje"... en ontspan en geniet met oefeningen op deze CD. Kinderen leren spelenderwijs dichtbij zichzelf te zijn, zich krachtig en sterk te voelen.

  € 15,42

  Meer Informatie

61 tot 70 van totaal 205

Pagina:
 1. 5
 2. 6
 3. 7
 4. 8
 5. 9