Liedjes CD De Kracht van 8

Liedjes CD De Kracht van 8

Op speelse wijze maken de kinderen niet alleen kennis met de materie rondom De Kracht van 8 thema's (alle 8 thema's zijn in de liedjes verwerkt), maar ook met verschillende muziekstijlen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product CD
Positieve invloed op samenwerken, zelfwaardering, eigenwaarde, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands
Auteur Margrete Stoute, Thea Groot en Wendy Boots
Uitgever De Klankkast
Artikel nummer Kv8-005
Afmeting 12,7 x 12,4 cm
Tips

Klik hier om het overzicht van alle materialen van de Kracht van 8 te bekijken.

Details

Op speelse wijze maken de kinderen niet alleen kennis met de materie rondom "De Kracht van 8 thema's" (alle 8 thema's zijn in de liedjes verwerkt), maar ook met verschillende muziekstijlen. Op de CD staan de liedjes zowel voorgezongen als in karaoke versie. Via de website van Stichting de Kracht van 8 kun je de liedteksten downloaden in PDF en een liedje beluisteren.

De kracht van 8 gaat over een manier om bepaalde (universele) waarden zichtbaar en overdraagbaar te maken. Denk hierbij aan: zelfrespect, eigenwaarde, verdraagzaamheid, samenwerking, verbinding, respect voor de ander en liefde voor jezelf en voor de ander.

De Kracht van 8 is een handvat voor kinderen (basisschoolleeftijd) en de volwassen om hen heen om bewust te leren respectvol om te gaan met jezelf en de ander. De kracht van 8 gaat uit van positieve uitgangspunten. De kracht van 8 gaat uit van wat we wél willen in plaats van wat we niet willen. De basis bestaat uit 8 krachten, die zichtbaar gemaakt worden in allerlei activiteiten, veel herhaling leidt ertoe dat het vanzelfsprekend wordt om meer respectvol met elkaar om te gaan.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen