Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Haba

Haba

De spellen, speelgoed en spelmaterialen van Haba worden geproduceerd in Duitsland. De verf is op waterbasis. Het hout komt uit duurzame Duitse bosbouw. De productiebossen zijn nooit 50 kilometer van de fabriek vandaan en iedere boom die wordt gekapt wordt weer herplant. De spelmaterialen van Haba hebben een hoge speelwaarde.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Boomgaard - het kaartspel

  Boomgaard - het kaartspel

  Dit kaartspel Boomgaard van HABA is een samenwerkingsspel voor 1 tot 6 spelers van 3-6 jaar. Een leuk coöperatief spel voor overal. Makkelijk mee te nemen en overal te spelen. In dit spel spelen de spelers samen tegen de raaf.
  € 6,95

  Meer Informatie
 2. Boomgaard - bordspel

  Boomgaard - bordspel

  De klassieker van Haba! De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is. Met appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes.
  € 37,50

  Meer Informatie
 3. Boomgaard - groot vloerspel - Haba - speldoos

  Boomgaard - vloerspel

  Extra groot spelbord en grote speelstukken van appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes. De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is.

  € 99,95

  Meer Informatie
 4. Hannie Honingbij

  Hannie Honingbij

  Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 - 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Hannie Honingbij vliegt over de bontgekleurde bloemenweide. Ze verzamelt zo veel mogelijk nectar om naar de bijenkorf te brengen. Help samen Hannie Honingbij zoveel honing maken, dat de honingpot helemaal vol zit.
  € 24,95

  Meer Informatie
 5. Prinses Toverfee ( HABA )

  Prinses Toverfee ( HABA )

  Een cooperatief teken- en geheugenspel 2 t/m 4 spelers 4 t/m 10 jaar.

   Speelduur van 10 - 15 minuten.

  De toverfeeën maken met hun magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht of bij elkaar op de rug.

  € 9,95

  Meer Informatie
 6. Bloemenfee

  Bloemenfee

  Een coöperatief stapelspel om kleuren te ordenen voor 1 - 3 kinderen vanaf 2 jaar. Met variant voor oudere kinderen om vormen te ordenen. De kinderen helpen de bloemenfee voor de bloemen te zorgen en zorgen er samen voor dat de nieuwe bloemen ook echt gaan bloeien.

  Normale prijs: € 24,95

  Speciale prijs: € 22,45

  Meer Informatie
 7. Ganzenpas Bewegingsspel

  Ganzenpas Bewegingsspel

  Ganzenpas is een coöperatief bewegingsspel voor jonge kinderen. De ganzen doen verschillende bewegingen voor. Doe mee met de ganzensport! Wiebel, waggel en huppel en en hurk met de ganzen mee. Als de kinderen samen de opdrachten goed uitvoeren, zijn ze de vos te slim af en winnen ze samen.

  € 6,95

  Meer Informatie
 8. Eerste boomgaard

  Eerste boomgaard

  Een samenwerkingsspel voor jonge kinderen met mooie stevige houten spelstukken. De hongerige raaf is op weg naar de boomgaard. Oogst samen zo veel mogelijk fruit voordat de raaf het opeet!
  € 24,95

  Meer Informatie
 9. Thomas' tuin

  Thomas' tuin

  Een samenwerkingsspel voor kinderen vanaf 2 á 3 jaar. Eenvoudige spelregels en mooie houten spelstukken. Thomas, de tuinman, is erg blij dat hij eindelijk weer in zijn tuin kan werken. Jullie helpen bij het planten, gieten en verzorgen van de perken. Maar Molly, de mol, werkt ijverig aan haar molshoop...
  € 24,95

  Meer Informatie
 10. Drakentoren

  Drakentoren

  Een coöperatief behendigheidsspel. Red samen de prinses voor de draak alles ten val brengt. Een spel met een cool effect: de draak trekt aan het touw tot de stelling in stort! De draak werkt zonder batterij. Het spel is spannend tot de laatste seconde. Spectaculaire 3D-opbouw!
  € 37,50

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2