Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Erzi

Erzi

Erzi is gespecialiseerd in spel - en sportmaterialen op het gebied van beweging, balans, rollenspel en leermaterialen. Milieuvriendelijk beleid is belangrijk net als de zuiverheid van de materialen. Elk Erzi product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. De slogan van het bedrijf: "leren bewegen en spelen".

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Ski Erzi 4 persoons

  Ski - 4 personen

  Set van twee ski's. Hiermee kunnen 4 kinderen samen skieën! Zo oefenen ze samen ritme, balans en afstemmingen (samen stappen). Ook erg goed voor de coördinatie, grove motoriek en team spirit. Geschikt voor buiten en binnen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Ski's hebben verschillende kleuren en een belletje zodat kinderen links en rechts uit elkaar kunnen houden.
  € 49,50

  Meer Informatie
 2. Ski - 2 personen

  Ski - 2 personen

  Set van twee ski's. Hiermee kunnen kinderen samen skieën! Zo oefenen ze samen ritme, balans en afstemmingen (samen stappen). Ook erg goed voor de coördinatie, grove motoriek en team spirit. Geschikt voor buiten en binnen. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ski's hebben verschillende kleuren en een belletje zodat kinderen links en rechts uit elkaar kunnen houden.
  € 35,95

  Meer Informatie
 3. Balanceerbord labyrint

  Balanceerbord labyrint

  Door hun gewicht te verplaatsen kunnen kinderen de ballen rond laten gaan. Stimuleert evenwicht en concentratie!
  € 79,94

  Meer Informatie
 4. Water- en knikkerbaan

  Water- en knikkerbaan

  De water- en knikkerbaan voor eindeloos samen spelen in de zandbak. Maak met deze coöperatieve knikker- en waterbaan een parcours in het zand voor knikkers of water. Speel alleen of samen. Buiten of binnen.

  € 49,90

  Meer Informatie
 5. Panto-Mimo (rood)

  Panto-Mimo (rood)

  Panto mimo maakt bewegingen tot een kunstwerk! Een zak van rode stof, waar kinderen in zijn geheel in kunnen kruipen. Ze kunnen zelf door de stof heen kijken van binnen naar buiten.
  € 33,95

  Meer Informatie
 6. Balanceertrap COURAGE

  Balanceertrap COURAGE

  Zes krukjes met een rond bovenblad van verschillende hoogtes en in verschillende kleuren. Goed te gebruiken in kinderopvang, fysiotherapie, e.d. Staat vrolijk en geeft veel speelmogelijkheden. 35 x 35 x 30 cm
  € 179,00

  Meer Informatie

21 tot 26 van totaal 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3