Earth Games

Earth Games

Deze spelmaterialen zijn eigen uitgaves van Earth Games en door Anne Mijke van Harten in opdracht ontwikkelt. De coöperatieve spellen voor Janbibejan, de dvd hartfocus bewegingsoefeningen in opdracht van het Algemeen Pedagogisch Studiecentrum, het Kracht van 8 kaartspel bij een project over respectvol omgaan met elkaar.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Kaartenset Sharing Nature

  Kaartenset Sharing Nature

  20 kaarten met spelvormen voor topervaringen in de natuur. Duurzaam slijtvast watervast materiaal zodat ze geschikt zijn om mee naar buiten te nemen en zijn bedrukt met bio-inkt. Het koord is gerecycled polyester. 

  € 19,95

  Meer Informatie
 2. GROK kaartspel geweldloze communicatie

  GROK kaartspel

  GROK is een kaartspel Geweldloos Communiceren en geeft woorden aan gevoelens en behoeften. GROK heeft 18 spellen voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 8 jaar.

  € 42,95

  Meer Informatie
 3. Omdenken - Het kaartspel

  Omdenken - Het kaartspel

  Een leuk kaartspel met provocerende vragen, waarmee je elk probleem tot een mogelijkheid omdenkt. Voor thuis, op het werk of met je oma. Doel van het spel is een probleem 'om te denken'. Het probleem wordt gebruikt om er een nieuwe mogelijkheid van te maken.
  € 19,99

  Meer Informatie
 4. Omdenken - Opvoedspel

  Omdenken - Opvoedspel

  De centrale vraag van het Opvoedspel is niet wat kinderen zouden-moeten-zijn, maar wat ze zouden-kunnen-zijn. Het doel van het Opvoedspel is om lastig gedrag tot een nieuwe mogelijkheid om te denken.
  € 19,99

  Meer Informatie
 5. Uniekies

  Uniekies

  Help, de waterspeeltuin droogt op! De waterpomp is stuk en de mol graaft molshopen die het water tegen houden. Laat samen het water weer stromen, door slim gebruik maken van elkaars unieke krachten! Een coöperatief belevingsspel voor 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar. Met dit spel steun je www.hetgehandicaptekind.nu Voorverkoop: Uniekies is nog niet beschikbaar, wel te bestellen!

  Normale prijs: € 49,50

  Speciale prijs: € 47,00

  Meer Informatie
 6. Module GROK kaartspel Geweldloos Communiceren

  Module GROK kaartspel Geweldloos Communiceren

  GROK module bij Earth Games inclusief GROK kaartspel Geweldloze Communicatie. In deze module leer je het spel GROK spelen en inzetten binnen training, coaching, gezin, onderwijs. 

  € 150,00

  Meer Informatie
 7. Uitpakdag voor Kindercoaches 1 februari 2020

  Uitpakdag voor Kindercoaches 1 februari 2020

  Op zaterdag 1 februari vindt de Uitpakdag plaats, georganiseerd door Kindercoaches Gelderland en Earth Games.Daar wil je bij zijn!

  De Uitpakdag is een kleinschalige dag vol informatie, verrassingen, workshops, gezelligheid en contacten met andere kindercoaches.

  Houd jij ook zo van cadeautjes uitpakken? Dan is dit je kans!

  Laat je verrassen en ga met veel uitgepakte en waardevolle informatie voor jou als kindercoach weer naar huis.

  Bekijk de flyer

  € 85,00

  Meer Informatie
 8. Kracht van 8 Kaartspel

  Kracht van 8 Kaartspel

  8 cooperatieve spelvormen, waaronder cooperatief kwartet en cooperatief memorie op 42 speels geillustreerde kaarten.

  € 20,00

  Meer Informatie
 9. Materialenmap cooperatieve gezelschapsspellen A4 formaat

  Materialenmap coöperatieve gezelschapsspellen (A4 formaat)

  Naslagwerk waarin ruim 30 coöperatieve bordspellen worden besproken. Per spel een afbeelding en info over doelstelling, aantal spelers, leeftijd, spelduur, spelidee, kenmerken en bijzonderheden. De spellen zijn bij Earth Games te koop.

  € 20,51

  Meer Informatie

9 Artikel(en)