Uniekies

De Uniekies bundelen hun krachten! De natuurspeeltuin is opgedroogd. De waterpomp doet het niet en de mol graaft molshopen die het water tegenhouden. Ruim de molshopen op, laat het water uit de waterpomp stromen en maak samen modder! Maak slim gebruik van elkaars unieke krachten en red de natuurspeeltuin! Uniekies is mogelijk gemaakt door NSGK.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, strategisch denken, plannen, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, zelfwaardering, eigenwaarde, spelplezier, iedereen hoort erbij, elkaar helpen, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, teambuiling, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers
Speelduur 30 á 45 minuten
Taal Nederlands
Auteur -
Uitgever Earth Games
Artikel nummer UNIEK
Afmeting 30,5 x 30,5 x 7
Tips Speel Uniekies als familie party spel bijvoorbeeld op een kinderfeestje!

Details

Een cooperatief inclusief spel waarin je onbewust bewust wordt hoe het is om samen te spelen met een beperking. Het spel draagt bij aan een positieve beeldvorming van kinderen over beperkingen (hun eigen en die van anderen).

De Uniekies bundelen hun krachten. Door slim gebruik te maken van elkaars unieke krachten kunnen de Uniekies de natuurspeeltuin redden en het water laten stromen!

Taal van de spelhandleiding: Nederlands

Soort spel: Coöperatief spel

Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Ervaringen

 1. Deelnemers bundelen krachten door: Paul
  Waardering

  Tijdens het uitproberen in het voortgezet onderwijs bleek al snel dat de krachten van alle deelnemers door elkaar gezien en ook aangegeven moeten worden voor het beste resultaat. Deze positieve vibe stimuleert het denken in mogelijkheden. Kortom een inclusieve aanwinst! (Geplaatst op 16-02-19)

 2. Een interessant spel door: Frank docent creatieve vaardigheden
  Waardering

  Wij hebben met blinde en slechtziende jongeren het spel getest. Wij waren erg enthousiast doordat het spel goed in elkaar zit, uitdagend is en op allerlei manieren laat ervaren welke impact een beperking kan hebben. Tegelijk ervaar je dat je elkaar nodig hebt om verder te komen. (Geplaatst op 16-02-19)

 3. Leerzaam door: Lydia
  Waardering

  Erg leuk spel en vooral heel leerzaam om dingen te doen op een andere manier dan je gewend bent. Je moet op creatieve wijze gaan bedenken hoe je iets aanpakt, wat normaal vanzelfsprekend is en daardoor kun je je ook beter inleven in hoe het is om te leven met een beperking. (Geplaatst op 09-02-19)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):