Het jonge kind (vanaf 3 jaar)

Het jonge kind (vanaf 3 jaar)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Parachute BS Toys 305 cm

  Parachute BS Toys 305 cm

  De parachute is een ideaal middel om kinderen spelenderwijs te leren samenwerken en om rekening met elkaar te leren houden. De kinderen leren daarnaast ook om te werken met opdrachten. De parachute heeft 12 handvatten.

  € 26,95

  Meer Informatie
 2. Ski - 2 personen

  Ski - 2 personen

  Set van twee ski's. Hiermee kunnen kinderen samen skieën! Zo oefenen ze samen ritme, balans en afstemmingen (samen stappen). Ook erg goed voor de coördinatie, grove motoriek en team spirit. Geschikt voor buiten en binnen. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ski's hebben verschillende kleuren en een belletje zodat kinderen links en rechts uit elkaar kunnen houden.
  € 35,95

  Meer Informatie
 3. Ski Erzi 4 persoons

  Ski - 4 personen

  Set van twee ski's. Hiermee kunnen 4 kinderen samen skieën! Zo oefenen ze samen ritme, balans en afstemmingen (samen stappen). Ook erg goed voor de coördinatie, grove motoriek en team spirit. Geschikt voor buiten en binnen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Ski's hebben verschillende kleuren en een belletje zodat kinderen links en rechts uit elkaar kunnen houden.
  € 49,50

  Meer Informatie
 4. XXL Bellenblaasstok

  XXL Bellenblaasstok

  Met deze stokken maak je enorme zeepbellen! Hang de touwtjes in het sop en laat de bellen met de wind mee dansen! Incl. recept om zelf bellenblaassop te brouwen. Of bestel dit Superbellensop feestpakket S voor speciaal extra-sterk-sop-poeder.

  € 4,95

  Meer Informatie
 5. Kaboutersoep en wonderblaadjes

  Kaboutersoep en wonderblaadjes

  Kinderen leren door observatie en bootsen spelenderwijs na wat ze zien gebeuren. Aan uitleg hebben ze minder, aan zelf ervaren des te meer. Kinderen verwonderen zich en hebben een innerlijke drang om de wereld te ontdekken met hun zintuigen.
  € 25,19

  Meer Informatie
 6. Praatplaatjes - doosje

  Praatplaatjes

  Met de Praatplaatjes kun je filosoferen met jonge kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen worden met praatplaatjes aan het denken gezet met prikkelende vragen rondom concrete voorwerpen en mensen uit de wereld om hen heen. Door de grote illustraties is het spel ook geschikt om te werken met een groep kinderen. Elk spel bevat een goede handleiding met tips en doordenkvragen.

  € 16,95

  Meer Informatie
 7. Bloemenfee

  Bloemenfee

  Een coöperatief stapelspel om kleuren te ordenen voor 1 - 3 kinderen vanaf 2 jaar. Met variant voor oudere kinderen om vormen te ordenen. De kinderen helpen de bloemenfee voor de bloemen te zorgen en zorgen er samen voor dat de nieuwe bloemen ook echt gaan bloeien.

  € 24,95

  Meer Informatie
 8. Ganzenpas Bewegingsspel

  Ganzenpas Bewegingsspel

  Ganzenpas is een coöperatief bewegingsspel voor jonge kinderen. De ganzen doen verschillende bewegingen voor. Doe mee met de ganzensport! Wiebel, waggel en huppel en en hurk met de ganzen mee. Als de kinderen samen de opdrachten goed uitvoeren, zijn ze de vos te slim af en winnen ze samen.

  € 6,95

  Meer Informatie

41 tot 48 van totaal 48

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5