Mijn tuin - Meditaties voor kinderen

Het boek 'Mijn Tuin' bevat meditaties voor jonge kinderen die ontspannen op een plezierige manier. Ze leiden tot rust en brengen knusse momenten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, hartcoherentie , ontspanning, zelfinzicht, luisteren, zelfvertrouwen, onrustige sfeer in de klas
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur -
Taal Nederlands
Auteur Janni Meedendorp
Uitgever ACT on Virtues
Artikel nummer SN15
Afmeting Nee
Tips Nee

Details

Het boek 'Mijn Tuin' bevat meditaties voor jonge kinderen die ontspannen op een plezierige manier. Ze leiden tot rust en brengen knusse momenten.

De verhaaltjes beginnen telkens in de eigen tuin, waar voor jongens en meisjes veel te ontdekken en te beleven valt. Ze kruipen door de heg en volgen een pad naar een rivier. Ze ruiken aan bloemen, plukken aardbeien of krijgen gezelschap van een dier.

Voorlezen kan overdag, om een rustmoment te creëren, of ’s avonds, voor het slapen gaan. Dat de meditaties ook kunnen dienen als creatieve inspiratiebron laten de unieke tekeningen zien van Kyra Beeftink (10 jaar) en Pepijn Linden (10 jaar).

Janni Meedendorp: "Ik bedacht ze voor mijn kinderyogaklas. Ouders vroegen erom, toen hun kinderen de verhalen enthousiast doorvertelden of tekeningen van ‘hun’ tuinen lieten zien. Nu zijn de meditaties voor iedereen beschikbaar via dit rijk geïllustreerde boek."


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):