Junior Coachkaarten

De Junior Coachkaarten bestaan uit 38 leuke foto's met prikkelende vragen. De foto's helpen beeldassociatie op gang te brengen en de vragen zorgen voor net een andere invalshoek bij een gesprek. Een gesprek dat het vertrekpunt kan worden van talentontwikkeling.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,96

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, sociaal- emotionele vaardigheden, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, discusseren, zelfvertrouwen, taalontwikkeling, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Espérance Blaauw
Uitgever Coachkaarten.nl
Artikel nummer coachk.20
Afmeting 20 x 12,8 x 12,7 cm
Tips

- Mooie aanvulling bij lessen over sociaal-emotionele ontwikkeling

- Leuk om op een vast moment (elke dag, 1x per week, etc.) samen met kinderen een kaart te trekken als begin van een gesprek.

Details

Junior Coachkaarten: op een leuke manier een goed gesprek met kinderen

Junior Coachkaarten zijn een mooi en gemakkelijk middel om met kinderen een goed gesprek op gang te brengen. Een gesprek dat het vertrekpunt kan worden van talentontwikkeling. Ideaal voor ouders en opvoeders: de Junior Coachkaarten sluiten aan op de positieve opvoedstijl van 'Triple P' en geven ruimte de kaarten in te zetten waar en wanneer je maar wilt. Junior Coachkaarten zijn ontwikkeld voor ouders, docenten en begeleiders van kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De set Junior Coachkaarten bestaat uit 38 leuke foto's met prikkelende vragen. De foto's helpen beeldassociatie op gang te brengen en de vragen zorgen voor net een andere invalshoek bij de start van een gesprek. Deze combinatie blijkt bij kinderen erg goed te werken. Junior Coachkaarten ziet een goed gesprek en bewustwording als basis voor talentontwikkeling. De Junior Coachkaarten helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talent te ontwikkelen.

Na het succes van de Coachkaarten voor volwassenen bedacht Espérance Blaauw een variant voor kinderen: de Junior Coachkaarten. Samen met kinderen, ouders, docenten, kindercoaches, psychologen en pedagogen heeft zij de kaarten verder ontwikkeld, verfijnd en getest. Espérance is pedagoog en moeder van twee kinderen.

Met de Junior Coachkaarten ontdekken kinderen waar ze vrolijk van worden, wat ze belangrijk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen bereiken.

In de set zit verder een joker en een uitlegkaart met o.a. gesprekstips.

 


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):