De Veilige Klas - inspireren en leren

De Veilige Klas - inspireren en leren

Een praktische werkboek met een grote variëteit aan spel-, les- en oefenmaterialen om in de klas aan de slag te gaan met Geweldloze Communicatie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,66

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op zelfwaardering, communiceren, respectvol gedrag, luisteren, zelfvertrouwen, geweldloos communiceren, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Sura Hart en Victoria Kindle Hodson
Uitgever Mens & Communicatie
Artikel nummer gc13
Afmeting 24,9 x 22,2 x 1 cm
Tips

Dit is een praktisch handboek wat goed is te combineren met het boek Levenverrijkend onderwijs.

Details

Dit praktische werkboek bevat een grote variëteit aan voorbeelden voor spel-, les- en oefenmaterialen en een lesrooster om in de klas aan de slag te gaan met Geweldloze Communicatie. Het boek nodigt uit tot spel en laat zien hoe het model van Geweldloze Communicatie binnen school in de klas toe te passen is. Het boek De veilige klas is eenvoudig als leermethode te gebruiken in deze tijd waarin de behoefte aan sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen erg groot is. 

De vele en gevarieerde oefeningen in dit boek, aangevuld met praktijkvoorbeelden, nodigen uit om mee aan de slag te gaan en brengen leerkrachten en ouders op een praktische manier in verbinding met de taal van Geweldloze Communicatie. Het boek geeft suggesties hoe de voorbeelden en oefeningen uit het boek inzetbaar zijn in de klas en hoe deze te gemakkelijk te combineren zijn bij het samenstellen van een lesrooster.

De Veilige Klas is een vertaling van The Compassionate Classroom van Victoria Hart en Victoria Kindle Hodson. De auteurs maken in het boek gebruik van de basisfilosofie van Geweldloze Communicatie en hebben de taal aangepast zodat leerkracht deze in hun communicatie met kinderen en jongeren direct kunnen gebruiken. Het boek draagt bij aan het vitaliseren van het leren en het creëren van oprechte betrokkenheid in de klas.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):