Crazy coördination Game

Dit spel stimuleert samenwerken als een team. De spelers zorgen er samen voor dat de ballen het parcours afleggen en op de juiste plek terecht komen. Incl. 3 verschillende uitdagingen en een opbergzak. Vanaf 6 jaar.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, iedereen hoort erbij, motoriek, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Buitenspeel
Uitgever Buitenspeel
Artikel nummer GA204
Afmeting 35 x 35 cm
Tips Breed inzetbaar: geschikt als teamtraining, op een verjaardag, etc.

Details

Dit spel stimuleert samenwerken als team. De spelers zorgen er samen voor dat de ballen het parcours afleggen en op de juiste plek terecht komen. Houten houder met 3 uitdagingen van kunststof.

Incl. opbergzak.

Vanaf 6 jaar.

Dit spel is ontwikkelt door BuitenSpeel:

Met de producten van BuitenSpeel kunnen scholen het verschil maken. Kinderen spelen elke dag op het schoolplein en hoeveel leuker is dit als er ook leuk en uitdagend buitenspeelgoed aanwezig is.

In ons brede assortiment tracht BuitenSpeel een bijdrage te leveren aan meerdere aspecten van de ontwikkeling van een kind. De producten dragen bij aan de lichamelijke ontwikkeling, ze bewegen tijdens het spel en door het buiten spelen komen ze ook in de frisse buitenlucht. Ook wordt met het spel de cognitieve ontwikkeling gestimuleerd, door het spelen leren ze logisch na te denken. Daarnaast geeft spel de gelegenheid aan kinderen om hun fantasie te gebruiken en verder te ontwikkelen. Een merk dat de gezondheid, het plezier en de ontwikkeling van een kind hoog in het vaandel heeft staan en buitenspelen weer aantrekkelijk maken. Vanzelfsprekend voldoet het speelgoed dat BuitenSpeel levert aan alle strenge wettelijke veiligheidseisen.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):