Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Webshop

Webshop

Earth Games selecteert en ontwikkelt spelmaterialen met een positieve invloed op gedrag en ontwikkeling van kinderen. In het linkermenu zie je de thema's, doelgroepen en merken waar Earth Games in is gespecialiseerd. Of je kunt de hele website doorzoeken door hieronder aan te geven welk spelmateriaal je zoekt.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. De geheime gang

  De geheime gang

  Een spannend geheugenspel. Vannacht hebben de dieven drie kostbare voorwerpen meegenomen uit het huis en verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug om hun buit op te halen. De spelers hebben de opdracht de diefstal te voorkomen!
  € 20,00

  Meer Informatie
 2. Zandkastelen

  Zandkastelen

  Een dagje aan het strand. Samen bouwen we zandkastelen aan de vloedlijn. Een samenwerkingsspel waarbij de golven steeds dichterbij komen en de kastelen kunnen wegspoelen!

  € 20,00

  Meer Informatie
 3. Scholenpakket coöperatieve spellen

  Schoolpakket coöperatieve spellen

  Wordt herzien. Tijdelijk niet te bestellen. Mail naar info@earthgames.nl voor meer informatie. 25 spellen voor de onder-, midden-, en bovenbouw. 10 % korting. Stimuleer samenwerking en overleg! 

  Normale prijs: € 565,30

  Speciale prijs: € 508,77

  Meer Informatie
 4. Eigenwijsjes

  Eigenwijsjes

  Leuke coachingskaartjes voor kinderen. Dragen bij aan een beter zelfbeeld, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en stimuleren positief denken. De Eigenwijsjes worden veel gebruikt door ouders, kindertherapeuten, leerkrachten en remedial teachers.

  € 9,98

  Meer Informatie
 5. Hannie Honingbij

  Hannie Honingbij

  Twee coöperatieve dobbelspellen voor 1 - 4 bezige bijen vanaf 2 jaar. Hannie Honingbij vliegt over de bontgekleurde bloemenweide. Ze verzamelt zo veel mogelijk nectar om naar de bijenkorf te brengen. Help samen Hannie Honingbij zoveel honing maken, dat de honingpot helemaal vol zit.
  € 24,95

  Meer Informatie
 6. Boomgaard - groot vloerspel - Haba - speldoos

  Boomgaard - vloerspel

  Extra groot spelbord en grote speelstukken van appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes. De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is.

  € 99,95

  Meer Informatie
 7. Schildpad

  Schildpad

  Hij is toch niet echt hé? Mooie, realistische handpop. Kop, pootjes en staart kunnen in het schild verdwijnen. Kop en voorpoten zijn te bespelen met de vingers van een hand.
  € 34,75

  Meer Informatie
 8. Boomgaard - bordspel

  Boomgaard - bordspel

  De klassieker van Haba! De kinderen werken samen om zoveel mogelijk fruit uit de boomgaard te plukken, voordat de hongerige raaf er is. Met appels, peren, pruimen en kersen en echte mandjes.
  € 37,50

  Meer Informatie
 9. Schildpad vingerpopje

  Schildpad vingerpopje

  Deze schildpad kan zijn voorpootjes en het hoofd terugtrekken in zijn schild!
  € 11,95

  Meer Informatie
 10. Oogsttijd

  Oogsttijd

  In het voorjaar zaaien we groente in de moestuin. Dan wordt het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst!
  € 20,00

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 406

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5