Wolf vingerpopje

Vingerpopje wolf van mooi pluche met een lengte van 13 cm. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een wolf of jakhals handpop of vingerpopje gewerkt.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,50

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Handpop
Positieve invloed op sociaal- emotionele vaardigheden, jezelf en elkaar beter leren kennen, geweldloos communiceren, poppenspel, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties, klassepop, expressie
Leeftijd Variabel
Aantal spelers 1 speler
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur The Puppet Company
Uitgever The Puppet Company
Artikel nummer PC002119
Afmeting 13 cm
Tips Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een jakhals handpop- vingerpop gewerkt. De giraf staat dan voor verbinden.

Details

Vingerpopje wolf van mooi pluche met een lengte van 13 cm. De wolf is gemaakt van kortharig pluche. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een wolf (of jakhals) als symbool gewerkt. Justine Mol, trainer en coach ontwapende communiceren, werkt al jaren met het principe van de jakhals en de giraf. Hiermee helpt ze mensen communiceren vanuit respect voor jezelf en respect voor de ander. Justine legt uit hoe dit ontstaan is: "Ik heb ontdekt, dat ik helder kan krijgen wat er in me omgaat met behulp van twee symbolen, de giraf en de jakhals of wolf, geïnspireerd door Marshall Rosenberg. De giraf staat voor verbinden en de jakhals staat voor afzonderen en de daaruit voortvloeiende oordelen, boosheid, frustratie en verdriet. Ik laat ze met elkaar praten. Ik word me bewust of ik met giraffenoren of met wolvenoren luister. Ik leer ook de giraf en de wolf in de ander herkennen en ga daarmee in gesprek. De giraf luistert vol mededogen naar de gevoelens en behoeften ónder de woorden en krijgt daardoor helder wat er leeft op dit moment. Wat dat ook is, hij accepteert en respecteert het." De handpoppen kunnen gebruikt worden op een speelse manier met zowel volwassenen als kinderen het verschil tussen 'praten als jakhals' en 'praten als giraf'. tip: zie ook de boeken over Geweldloos Communiceren.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):