Rory's Story Cubes

De Rory's Story Cubes verhalendobbelstenen geven je ontelbare combinaties om samen verhalen te vertellen. In het gezin, met vrienden, volwassenen, jongeren en zelfs met jonge kinderen. Op school, logopedie, thuis of op vakantie. Ze zijn echt heel leuk! De sets zijn onderling te mixen. Elk thema heeft een eigen kleur dobbelstenen waardoor je ze kunt combineren.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Rory s Story Cubes Original

  Rory s Story Cubes Original

  Gooi de 9 verhaaldobbelstenen en maak alleen of samen een verhaal met de afbeeldingen op de dobbelstenen. De dobbelstenen geven je ontelbare combinaties om verhalen te creëren. Alleen, met vrienden, volwassenen, jongeren en zelfs met jonge kinderen. Op school, logopedie, thuis of op vakantie. Gegarandeerd veel plezier!

  € 10,95

  Meer Informatie
 2. Rory's Story Cubes Actions

  Rory's Story Cubes Actions

  Verhaaldobbelstenen met 54 afbeeldingen van werkwoorden (activiteiten / acties / handelingen). Gooi de 9 verhaaldobbelstenen en laat je fantasie de vrije loop! Deze set kan op zichzelf staan of aanvullend zijn bij de Rory's Story Cubes Classic.

  € 10,95

  Meer Informatie
 3. Rory's Story Cubes Voyages - Reizen

  Rory's Story Cubes Voyages - Reizen

  54 afbeeldingen van onderwerpen en werkwoorden rondom het thema vakantie en reizen. Met deze verhalendobbelstenen zijn er altijd verhalen om te vertellen. Laat je inspireren tot spannende avonturen en gebeurtenissen!  Leuk om mee op vakantie te nemen!

  € 10,95

  Meer Informatie
 4. Combinatiepakket Rory s Story Cubes (1x Classic - 1x Voyages - 1x Actions)

  Combinatiepakket Rory s Story Cubes (1x Classic - 1x Voyages - 1x Actions)

  Combinatiepakket Rory's Story Cubes - Classic - Voyages - Actions

  Normale prijs: € 32,85

  Speciale prijs: € 29,95

  Meer Informatie
 5. Rory's Story Cubes Prehistoria

  Rory's story cubes Prehistorie - uitbreidingsset

  Rory's Story cubes Prehistorie - uitbreidingsset. Dinosaurussen... holbewoners... jagen met speren of pijl en boog en heel veel grote dieren... Deze aanvulset kan zo gespeeld worden of in combinatie met de andere Story Cubes. Meng de drie dobbelstenen door je Story Cubes Classic, Actions of Voyages voor nog leukere verhalen!
  € 3,94

  Meer Informatie
 6. Rory's story cubes mix - Betoverend

  Rory's story cubes mix - Betoverend

  Rory's Story cubes Sprookjes - aanvulset Uitbreidingssetje met drie dobbelstenen in het thema Sprookjes. Meng deze drie dobbelstenen door je Story Cubes voor nog leukere verhalen!
  € 3,94

  Meer Informatie
 7. Rory's story cubes Mix - Animalia

  Rory's story cubes Mix - Animalia

  Rory's Story cubes Animalia - aanvulset Uitbreidingssetje met drie dobbelstenen in het thema dieren. Meng deze drie dobbelstenen door je Story Cubes voor nog leukere verhalen!
  € 3,96

  Meer Informatie
 8. Rory's Story Cubes Voyages MAX - GROOT

  Rory's Story Cubes Voyages MAX - GROOT

  Grote verhaaldobbelstenen voor groepen en op school. Thema: Reizen/ vakantie. Gooi de 9 dobbelstenen en bedenk samen ontelbare verhalen. Voor school, logopedie, groepen en natuurlijk ook voor thuis of op vakantie.

  € 19,95

  Meer Informatie
 9. Rory's story cubes Fantasia

  Rory's story cubes Fantasia

  Deze set van 9 verteldobbelstenen is een bundeling van de mix sets Enchanted, Mythic en Mediëval. Kun jij met alle 9 afbeeldingen een verhaal bedenken? Prikkelt de fantasie van jong en oud. Een niet-competitief spel voor één of meerdere spelers.

  Normale prijs: € 10,95

  Speciale prijs: € 9,50

  Meer Informatie

9 Artikel(en)