Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Jouke Korf

Jouke Korf

Jouke Korf is een jonge Nederlandse spelauteur. Zijn wiskundige achtergrond helpt hem bij het uitdenken van de onderliggende wiskunde die ieder spel bevat. Jouke bedacht onder andere een aantal strategische coöperatieve spellen voor oudere spelers.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Parado

  Parado

  Iedere speler verkleedt een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen…. Daarmee beleef je in dit spel veel plezier! De gezamenlijke uitdaging aan het eind van het spel: lukt het om alle kinderen te verkleden voordat de bezoekers aangekomen zijn? Dan volgt er een parade waarbij de spelers hun meest vreemde outfits aan elkaar laten zien!
  € 15,00

  Meer Informatie
 2. Actie! Parado & ZooMemo

  Actie! Parado & ZooMemo

  Twee leuke coöperatieve spellen in een handzaam doosje. In ZooMemo gaan jonge dieren op avontuur in de dierentuin. In Parado maak je gekke combinaties met verkleedkleren en voorwerpen. 

  Normale prijs: € 30,00

  Speciale prijs: € 28,00

  Meer Informatie
 3. Stop de stropers

  Stop de stropers

  De spelers zijn boswachters. Ze beschermen de dieren en proberen de stropers tegen te houden. Een coöperatief strategiespel voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.
  € 25,00

  Meer Informatie
 4. Antarctica

  Antarctica

  De zeehonden en pinguïns die op de zuidpool leven worden bedreigd door jagers. Bovendien smelt de ijsplaat waarop ze leven. De spelers zorgen ervoor dat de dieren veilig opgroeien.
  € 25,00

  Meer Informatie

4 Artikel(en)