Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Jim Deacove

Jim Deacove

Jim Deacove is een Canadese man die ooit coöperatieve spellen begon te bedenken voor zijn eigen kinderen. Inmiddels heeft Jim meer dan honderd spellen bedacht! De materialen van de spellen zijn bewust eenvoudig (meestal van karton) zodat de spellen voor iedereen betaalbaar kunnen blijven. In Nederland geeft Zonnespel de spellen van Jim Deacove uit.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Max the tomcat

  Max the tomcat

  Bird, mouse and chipmunk are trying to reach their homes in the tree. Max the tomcat is hungry and will try to catch them! Together, the players take care of the little creatures.
  € 25,00

  Meer Informatie
 2. Nisyros

  Nisyros

  De vulkaan van het Griekse eiland Nisyros wordt actief! Een aantal grote uitbarstingen zorgt ervoor dat het hele eiland onder de lava wordt bedolven. De inwoners moeten op tijd het eiland zien te verlaten. Lukt het om alle inwoners te redden voordat het hele eiland onder de lava is bedolven? Voor 2 tot 4 spelers vanaf 12 jaar. Adviesprijs €33,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 25,00

  Meer Informatie
 3. De Geheime Gang

  De Geheime Gang

  De dieven hebben kostbare voorwerpen verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug. De spelers werken samen om de diefstal te voorkomen!
  € 25,00

  Meer Informatie
 4. waar wooon jij - Zonnespel - speldoos

  Waar woon jij

  In wat voor huis wil jij wonen: een iglo, een tipi, een woonboot of juist een rijtjeshuis? Samen bouwen we huizen van over de hele wereld. Tijdens het bouwen kunnen aardbevingen, bosbranden, stormen en overstromingen de huizen beschadigen. Adviesprijs €20,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 15,00

  Meer Informatie
 5. UFO

  UFO

  Het ruimteschip is neergestort op een onbekende planeet. De ruimtereizigers zullen hun ruimteschip moeten repareren voordat het moederschip de planeetbaan verlaat. Met hun speciale krachten kunnen ze de problemen die ze tegenkomen overwinnen. Adviesprijs €25,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 19,00

  Meer Informatie
 6. Oogsttijd

  Oogsttijd

  In het voorjaar zaaien we groente in de moestuin. Dan wordt het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst! Adviesprijs €20,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 15,00

  Meer Informatie
 7. De Wilde Paarden

  De Wilde Paarden

  De wilde paarden lopen los in een groot gebied. De spelers werken samen om zoveel mogelijk paarden binnen de omheining te krijgen om ze te voeden en aan te laten sterken. 1 tot 8 spelers vanaf 5 jaar.

  € 15,00

  Meer Informatie
 8. Archipel

  Archipel

  Een uitdagend coöperatief strategiespel voor kinderen vanaf ongeveer 11 jaar en voor volwassenen. De spelers zijn een visserscoöperatie in een Chinees eilandenrijk. Ze vangen vis en leveren de juiste bestellingen af bij de eilanden. Adviesprijs €25,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 19,00

  Meer Informatie
 9. Winter speldoos

  Winter

  Het is winter. Het weerbericht voorspelt sneeuw en ijs op de wegen. Vier families willen naar school, naar hun werk, boodschappen doen en sporten. Gelukkig zijn er sneeuwschuivers en strooiwagens die ervoor zorgen dat de auto’s veilig kunnen rijden. Adviesprijs €20,- Actieprijs tot 31 dec:

  € 15,00

  Meer Informatie
 10. Aardbeving

  Aardbeving

  Er is een aardbeving en er komen steeds meer scheuren in de aarde! De spelers begeleiden de dieren en de mensen langs en over de scheuren in de aarde en breng ze veilig naar huis. Tijdelijk niet leverbaar

  € 15,00

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3