Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Djeco

Djeco

Djeco is een Frans bedrijf wat mooie spelmaterialen maakt in een combinatie van stevig karton, houten en soms kunststof onderdelen. Djeco maakt speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak een beroep op getalenteerde illustrators waardoor de spellen steeds een bijzondere uitstraling hebben.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Hop!Hop!Hop!

  Hop!Hop!Hop!

  Een coöperatief gezelschapsspel voor kinderen vanaf 4 jaar. De spelers zorgen er samen voor dat de herder, de schapen en de hond veilig aankomen in de schaapskooi vóórdat de storm de brug omblaast! Een leuk en spannend spel waarbij je een pootje van de brug weg moet tikken wanneer je storm gooit.

  € 27,95

  Meer Informatie
 2. Woolfy

  Woolfy

  Een spannend samenwerkingsspel voor kinderen vanaf 5 jaar. Bouw samen het stenen huis om de drie biggetjes tegen de boze wolf te beschermen voordat de wolf ze in de pan stopt!
  € 27,95

  Meer Informatie
 3. Little cooperation

  Little cooperation

  De dieren moeten naar hun iglo toe, aan de andere kant van de brug. De kinderen gooien met een dobbelsteen om ze te verplaatsen. Maar pas op: als de zijde met de ijsblokjes naar boven wijst, begint de brug, die op instorten staat, te smelten en moet één van de brugpijlers worden weggehaald.
  € 18,50

  Meer Informatie
 4. Potomac - Djeco

  Potomac - Djeco

  Een spannend samenwerkingsspel voor kinderen vanaf 5 jaar. De weg naar het bos is gevaarlijk. De spelers moeten zorgen dat de dieren veilig de Potomac rivier oversteken zonder meegesleurd te worden door de stroom en zonder in de waterval te vallen. Daarna moeten de dieren nog langs de open plek, waar de wolf op de loer ligt! De spelers helpen elkaar om de dieren in veiligheid te brengen.
  € 21,95

  Meer Informatie

4 Artikel(en)