Brievenbuspakket: Aandacht voor elkaar

Met het complimentenspel zorg je voor een fijn gevoel, bij de gever en de ontvanger. Positieve woorden die aangeven dat je de ander ziet en waardeert. Woorden waarmee je de ander raakt en zichtbaar laat groeien. Wil jij (de kinderen in) jouw omgeving ook laten stralen? Met Schatgravers ontdek je kwaliteiten en eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 56,85

Speciale prijs: € 51,16

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op zelfinzicht, positief denken, zelfvertrouwen, interactie, contact maken
Leeftijd 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Matty van de Rijzen & Greetje Welten
Uitgever Earth Games, Samengesteld door Earth Games
Artikel nummer BP7
Afmeting Past door de brievenbus
Tips Bij de beschrijving leest u meer over dit product

Details

Het complimentenspel is voor iedereen die met kinderen leeft of werkt. Complimenten zorgen voor een fijn gevoel, bij de gever en de ontvanger. Positieve woorden die aangeven dat je de ander ziet en waardeert. Woorden waarmee je de ander raakt en zichtbaar laat groeien. Wil jij (de kinderen in) jouw omgeving ook laten stralen?

Wanneer je het Complimentenspel hebt besteld, kun je GRATIS met een code die in de spelhandleiding staat de werkvormen downloaden.

Het Complimentenspel bevat 80 kaarten met stoere, speelse en unieke complimenten. Het Complimentenspel is speciaal voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt en leeft. Door complimenten voor je je gezien, erkend en gewaardeerd. Je krijgt een lach op je gezicht, gaat stralen en sprankelen.

Door spelenderwijs met complimenten aan de slag te gaan leren kinderen om complimenten te geven, te ontvangen en op een vriendelijke manier met elkaar in contact te zijn. Het Complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier.

Door dit spel te gebruiken leer je om het positieve te zien in jezelf en de ander. Hierdoor sta je open en krachtig in het leven en kun je de uitdagingen en lastige dingen van het leven beter aan. En natuurlijk krijg je ook gewoon een goed gevoel van complimenten.

Kortom: Een doosje voor liefde en positiviteit. Het Complimentenspel is op verschillende manieren in te zetten.

Je kunt het spel gebruiken bij: – individuele momenten met een kind – gezinsmomenten – groepsbegeleiding in een groep of klas

Je kunt het Complimentenspel gebruiken met: – een of meerdere kinderen – broer(s)+ zus(sen) onderling – ouder(s) + kind(eren) – klassen/ groepen


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen