Sinterklaas Surprisespel

Dé Pakjesavond Party Game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe. Wel saamhorigheid, samen lachen, warmte en gezelligheid. Een heerlijk avondje wat binnen een uur is voorbereid!


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,99

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op spelplezier, iedereen hoort erbij, spelen, interactie, contact maken
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Patricia Ritsema van Eck
Uitgever Zonder Streepje!
Artikel nummer sint
Afmeting 15 cm
Tips Erg leuk om met verschillende leeftijden samen te spelen!

Details

Een oude traditie in een modern jasje staat garant voor een ouderwets gezellige Sinterklaasavond met minimale stress en maximale pret!

Geschikt voor kids van 3-99 jaar.

Het Sinterklaassurprise spel is een handleiding voor het spelen van een spel met de kadootjes. Bij het Sinterklaas Surprisespel zijn de spelregels heel simpel: op de kaart zie je wat je (met elkaar) moet doen voordat je je kadootje uit mag pakken. Voor je je pakje mag openmaken, doe je mèt elkaar of vóór elkaar een spelletje of eenvoudige opdracht. Hierdoor wordt de aandacht verlegd van de zak vol kadootjes naar samen leuke dingen doen. En niemand zeurt of hij al aan de beurt is, want door de spelletjes is iedereen nu de hele avond aan de beurt!

Er zijn verschillende opdrachten die steeds terugkomen: een liedje zingen, iets liefs doen voor elkaar, een kunstje vertonen, zwarte piet worden of een pepernotenspelletje. Voor de kinderen levert het veel plezier op steeds deze kleine spelletjes te kunnen doen. Daarna valt er weer een pakje uit te pakken.

Surprises bij het Sinterklaas Surprisespel zijn net even anders dan normaal, want in plaats van een surprise voor één persoon, zijn dit surprises voor de hele groep! En zo is wachten op je beurt ineens hartstikkel leuk geworden, want je bent eigenlijk de hele avond door aan de beurt!

In de handleiding bij het spel wordt alles duidelijk uitgelegd.

Het spel is ontwikkeld door een moeder die zelf al jaren dit spel met haar kinderen speelt, dus dat is in goede handen! 

 

 


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):