Regenbooglinten

Regenbooglinten

Een setje van 6 doorzichtig gekleurde glinsterende stokjes met daaraan lange gekleurde linten. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Overige
Positieve invloed op samenwerken, fantasie , verbeeldingskracht, spelplezier, motoriek
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Engels
Auteur -
Uitgever Nee
Artikel nummer 0040
Afmeting 24,5 x 12 x 1 in de verpakking
Tips Nee

Details

Heerlijk spelen en bewegen, met of zonder muziek. Spelen met de regenbooglinten stimuleert de motoriek en de oog-handcoördinatie. Een setje van 6 doorzichtig gekleurde glinsterende stokjes met daaraan lange gekleurde linten. In de kleuren geel, groen, rood, oranje, blauw en paars. Voor iedereen vanaf 4 jaar
Spelideeën:
  • Alle spelers staan in een kring. Om beurten maakt 1 speler een beweging met zijn of haar lint en stokje. De hele groep doet vervolgens de beweging na. Dit spel stimuleert creatief denken en levert veel plezier voor de hele groep. Tip: vaak komen pas bij een tweede ronde de écht creatieve mogelijkheden en wordt er meer gelachen.
  • Laat alle spelers een stokje met een lint uitzoeken in zijn of haar favoriete kleur. Geef vervolgens de opdracht om (zo snel mogelijk) samen op volgorde van de regenboog te gaan staan. Stimuleert samenwerking en overleg.
  • Vraag de spelers een dubbele rij te maken (eventueel weer op volgorde van kleur). De spelers staan met de gezichten naar elkaar toe. Elke speler heeft een regenbooglint en steekt de arm met regenbooglint naar voren. Nu mogen de spelers om beurten door de rij lopen of rennen, terwijl de mensen in de rij op tijd de arm met daaraan regenboogstokje en lint omhoog doen, zodat de weg vrij is. Let op dat niemand zich pijn kan doen of de linten in zijn gezicht krijgt. Vraag concentratie van de rij, zij zijn samen verantwoordelijk dat iedereen veilig door de rij komt. En natuurlijk mogen ze zelf ook! Dit spel stimuleert samenwerking en vertrouwen en heeft een bijzonder effect.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen