Parachute BS Toys 305 cm

De parachute is een ideaal middel om kinderen spelenderwijs te leren samenwerken en om rekening met elkaar te leren houden. De kinderen leren daarnaast ook om te werken met opdrachten. De parachute heeft 12 handvatten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Parachute
Positieve invloed op samenwerken, spelplezier, iedereen hoort erbij, elkaar helpen, motoriek, teambuilding, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Buitenspeel
Uitgever Buitenspeel
Artikel nummer GA133
Afmeting 305cm
Tips Inclusief 24 plastic balletjes om op de parachute mee te spelen!

Details

Bij dit spel is het belangrijk dat je goed samenwerkt met je vrienden! Laat de ballen in de parachute stuiteren, maar zorg dat ze er niet uitvallen. Een vrolijk en leerzaam spel dat zorgt voor een hoop plezier! De parachuten heeft 12 handvatten. Incl. 24 plastic balletjes

Materiaal: Polyester

Deze Parachute wordt gemaakt door Buitenspeel. Buitenspeel steunt Right To Play. BS Toys vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen spelen en dat is precies waar Right To Play zich voor inzet. BS Toys ondersteunt Right To Play dan ook graag in haar missie om een gezonde en veilige wereld te bereiken door middel van de kracht van sport en spel.

Het parachutespel is een van de spellen die Right To Play gebruikt in haar spelprogramma’s. De parachute is een ideaal middel om kinderen spelenderwijs te leren samenwerken en om rekening met elkaar te leren houden. De kinderen leren daarnaast ook om te werken met opdrachten. Het belangrijkste is en blijft natuurlijk dat de kinderen plezier kunnen maken!

Right To Play Right To Play is een internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te kunnen sporten en spelen. Right to Play is in 2000 opgericht door Johann Olav Koss, een viervoudig olympische kampioen schaatsen en sociaal ondernemer. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen. Door de kracht van sport en spel in te zetten in gebieden die door oorlog, armoede en ziekte zijn getroffen, leren kinderen belangrijke vaardigheden zoals samenwerken en fair play.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):