Reuze parachute 7,30 meter

Parachute XL 7.30 meter

Deze parachute heeft een doorsnede van 7.30 meter! Het doek is soepel, sterk en duurzaam. Stimuleert samenwerking en interactie. Deze parachute heeft 18 handvatten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,00

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Parachute
Positieve invloed op samenwerken, spelplezier, iedereen hoort erbij, motoriek, teambuilding, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur -
Uitgever onbekend
Artikel nummer 3205IN
Afmeting 7,30 m doorsnede
Tips Er zijn diverse boeken over spelvormen met de parachutes.

Details

Soepel, sterk en duurzaam. Stimuleert samenwerking en interactie.

Om niet-competitieve groepssamenwerking aan te moedigen. Motorische vaardigheden verfijnen en een gevoel voor ritme ontwikkelen.

Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Vervaardigd uit wasbaar ripstop nylon (100%), versterkte handgrepen, in een handige tas. 7,30 m Ø, 18 handgrepen

Deze parachute is 7.30 meter (!) in doorsnede en heeft 18 handvatten. Er kan ook met meer spelers gespeeld worden (deze kunnen de rand vasthouden)

Spelen met de parachute XL zet het hele lichaam in beweging. Goed te gebruiken met allerlei groepen. De parachute is gemaakt van sterke parachutestof.

Ervaringen

  1. Voor jong en oud geschikt door: Gaya Kinderyoga
    Waardering

    Deze parachute heb ik nu een aantal keer uitgetest bij grote groepen kinderen van alle leeftijden en is een enorm succes! Kinderen zijn er dol op en je kunt er van allerlei oefeningen mee doen. Ik doe vaak een kat en muisspel. 2 of 3 muizen onder de parachute, 1 kat erbovenop. De kat verplaatst zich op zijn knieën over de parachute en gaat op zoek met zijn handen naar de muis. Dit mag met de ogen open of met de ogen dicht (eventueel een blinddoek op). Als de kat de ogen dicht heeft dan kunnen de kinderen, die de parachute vast hebben, eventueel helpen door te roepen welke kant de kat op moet. De muizen houden zich zo laag mogelijk onder het doek en proberen de kat te slim af te zijn door zich snel te verplaatsen onder de parachute. De kinderen die de parachute vast hebben maken golfbewegingen zodat de muizen niet zichtbaar zijn. Als een muis zich getikt voelt, kruipt hij onder de parachute vandaan. Opmerking: Eerst de muizen eronder, daarna de kat erbovenop en dan pas beginnen met golfbewegingen maken. De kat wacht tot de golven komen! Een hele leuke ervaring voor kinderen! (Geplaatst op 22-02-16)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):