Openhartig Wereldwijd

Met veel verschillende mensen delen wij de aarde. Maar hoe goed kennen wij elkaar nou eigenlijk echt? Openhartig Wereldwij, vergroot je kijk op culturen en daarmee ook je kijk op elkaar. Ruim 100 vragen in 2 talen (Nederlands en Engels). Het biedt de kans elkaars culturele achtergrond én elkaar (nog) beter te leren kennen en te begrijpen. Voor jongeren en volwassenen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,99

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op eigenwaarde, sociaal- emotionele vaardigheden, iedereen hoort erbij, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, zelfinzicht, luisteren, interactie, contact maken, burgerschap, inclusie
Leeftijd Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands, Engels
Auteur Open Up!
Uitgever Open Up!
Artikel nummer OPU-1121
Afmeting 6,5 x 4,3 x 9,2 cm
Tips Dit spel is uitstekend geschikt als kennismakingsspel voor mensen met andere nationaliteiten of culturen, om mee te nemen op reis of om je buitenlandse collega’s of studiegenoten (nog) beter te leren kennen. Daarnaast blijft het ook verrassend leuk om dit spel te spelen met mensen uit je eigen cultuur.

Details

Met veel verschillende mensen delen wij de aarde. Maar hoe goed kennen wij elkaar nou eigenlijk echt?

Openhartig Wereldwijd, het nieuwste spel van uitgever Open Up!, vergroot je kijk op culturen en daarmee ook je kijk op elkaar. Deze editie met meer dan 100 vragen in 2 talen (Nederlands en Engels), geeft jou en je medespelers nieuwe inzichten en perspectieven, begrip, grenzeloze openhartige gesprekken en bovenal veel plezier! Het biedt de kans elkaars culturele achtergrond én elkaar (nog) beter te leren kennen en te begrijpen.

Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of een opdracht zoals: Hoe ervaar je het land waar je nu bent én waar voel jij je echt thuis? Wat vind jij van de humor in het land waar jij nu bent? Is er sprake van vrijheid van meningsuiting in jouw land? Hoe ervaar jij dit? Waar liggen jouw ‘roots’? En ‘wat’ daarvan draag jij nog altijd bij je? Wat vind jij typische muziek uit jouw cultuur? Laat jouw medespelers hier iets van horen!

Speel Openhartig Wereldwijd en laat je verrassen én inspireren door jullie verschillende culturele achtergronden. Kennis over elkaars culturen zorgt er ook voor dat jullie elkaar beter begrijpen.

Dit spel is uitstekend geschikt als kennismakingsspel voor mensen met andere nationaliteiten of culturen, om mee te nemen op reis of om je buitenlandse collega’s of studiegenoten (nog) beter te leren kennen. Daarnaast blijft het ook verrassend leuk om dit spel te spelen met mensen uit je eigen cultuur. Iedereen beleeft een cultuur immers ook op een eigen manier, afhankelijk van bijvoorbeeld achtergrond of persoonlijke ervaringen. Dit grensverleggende spel is bestemd voor twee of meer spelers en kan met wie of waar dan ook worden gespeeld.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):