Kleine avonturen voor groepen

Dit blik zit vol kaarten met spelactiviteiten voor een groep kinderen. Bijvoorbeeld op school, verjaardagsfeestjes, gezin, kamp, etc. De activiteiten bevorderen creatief denken, samenspel en zorgen voor veel plezier!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,96

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Kaartenset
Positieve invloed op samenwerken, oplossingen bedenken, verbeeldingskracht, creatief denken, spelplezier, teambuilding, spelen, interactie, contact maken
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Inge Schilders
Uitgever Het kleine Avontuur
Artikel nummer KA2
Afmeting 14,5 x 10,8 x 2,1 cm
Tips

Zie ook het spel Kleine Avonturen voor ouder en kind

Details

Kleine Avonturen voor groepen

Na het succes van Kleine Avonturen voor Ouder en Kind is er nu een vervolg van dit spel: Kleine Avonturen voor groepen. Speciaal gemaakt omdat de uitgever vanuit basisscholen en de kinderopvang in Nederland en Belgie verzoeken kreeg om een spel te ontwikkelen wat ook met groepen kinderen uitgevoerd kon worden.

Blikje vol spelplezier

Dit blik bevat kaarten met leuke spelactiviteiten die met weinig voorbereiding makkelijk zijn uit te voeren op school, tijdens een feestje, in het gezin en zelfs op kamp! De activiteiten bevorderen het creatief denken, het samenspel en zorgen voor een flinke dosis speelplezier.

Speel met Pingpongschieters, doe de sinaasappeldans of bouw jullie eigen Eiffeltoren!

Het spel werkt simpel

Kies als ouder of groepsleider een aantal kaarten uit die je zou willen uitvoeren en zorg dat je alle materialen verzamelt die hiervoor nodig zijn. Dit is zo gebeurd, want alle benodigdheden staan dik gedrukt op iedere kaart en er is een handige overzichtskaart van alle benodigde materialen. Laat de groep vervolgens een keuze maken uit de activiteiten, kies lekker zelf of biedt meerdere activiteiten aan voor een feestelijke middag.  Speel samen de sterren van de hemel en beleef de mooiste tijd met je groep!

Het Kleine Avontuur

Het Kleine Avontuur is een uitgeverij van spellen voor ouder en kind. Simpel, klein en leuk! Inge Schilders is de eigenaar. Na een creatieve opleiding werd ze leerkracht in het basisonderwijs en intern begeleider én moeder van twee wonderlijk leuke kinderen. Ze laat zich graag meevoeren in de dromen en wensen van kinderen. Wat raakt hen en verwondert hen? Vanuit deze verwonderingen en geinspireerd door haar eigen kinderen is ze begonnen aan haar eerste spel: Kleine Avonturen. Lekker samen spelen, als volwassene uitgedaagd worden om mee te buigen met de creatieve, actieve en fantasievolle opdrachten. Het tweede spel wat Inge uitbracht is dit spel Kleine Avonturen voor groepen. 


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):