Kinderpakket coöperatieve spellen Sunny Games

5 spellen waarin je mét elkaar in plaats van tegen elkaar speelt! Gratis verzending + een extra Max de kat om weg te geven!

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 142,00

Speciale prijs: € 117,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel, Spelpakket
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, strategisch denken, geheugen, logisch denken, plannen, vooruit kijken, samen beslissingen nemen, creatief denken, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, elkaar helpen, communiceren, taalontwikkeling
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur Diverse auteurs
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer S-P3
Afmeting 5 spellen van 25 x 25 x 4 cm en 1 Zoomemo 12 x 16 cm
Tips Bij de tab 'meer info' hierboven leest u meer over de spellen in dit pakket!

Details

Zes leuke en spannende spellen voor kinderen vanaf 4 jaar. Zeer geschikt thuis met het hele gezin te spelen en voor de basisschool of BSO, kindercoaching of kindertherapie.

Inhoud van het voordeelpakket

1. De Geheime gang: In het samenwerkingsspel De Geheime Gang zorgen jullie er samen voor dat je vóór 12 uur 's nachts weet wat er in de geheime gang ligt!

2. Max de Kat: In het samenwerkingsspel Max de kat zorgen de spelers er samen voor dat de eekhoorn, muis en de vogel veilig in hun huisjes in de boom aankomen. Van dit populaire spel zitten er in dit pakket twee: een om aan iemand weg te geven! 

3. De Kleine Beer

4. De Familie Stapel 

5. Zoomemo

Aanbieding 

U ontvangt bij deze 5 samenwerkingsspellen gratis verzending en een extra spel Max de kat gratis om weg te geven (Een korting van 25 euro!)

Verschillende leeftijden

Kinderen van verschillende leeftijden kunnen in een samenwerkingsspel goed samen spelen. Waar bij een competitief spel het vaak niet goed werkt om met verschillende leeftijden te spelen omdat oudere kinderen sneller, slimmer, behendiger zijn en daardoor de jongeren kinderen soieso verliezen, is het in een samenwerkingsspel heel goed mogelijk om met verschillende leeftijden, verschillende niveaus, verschillende beperkingen samen te spelen.  

Samen regels aanpassen

Je kunt in een samenwerkingsspel heel gemakkelijk samen de regels aanpassen en het spel moeilijker of juist makkelijk maken. De enige regel is dat iedereen het eens is met de aangepaste regel! Het samen bedenken van jullie eigen regels kan een leuke extra uitdaging zijn in een samenwerkingsspel.

De band met een kind versterken

Als volwassene sta je in een competitief spel vaak voor de lastige keuze: laat ik het kind winnen of juist niet. Vaak voelen kinderen dat haarscherp aan. In een samenwerkingsspel speel je juist met het kind samen. Je kunt hierin heel goed de band met het kind versterken. Doordat in een samenwerkingsspel alle spelers hetzelfde doel hebben ontstaat er al snel een positieve sfeer waarin spelers elkaar helpen het gezamenlijke doel te bereiken. 

Samen winnen

Wanneer het lukt samen het spel te winnen hoor je de spelers vaak samen juigen: 'We hebben gewonnen!'.  

Coöperatieve spellen kunnen op verschillende manieren eindigen:

- het doel behaald: het spel is gewonnen

- het doel deels gehaald: wat kun je een volgende keer doen om nog slimmer te spelen of beter samen te werken?

- het doel niet gehaald: wat kun je een volgende keer doen om nog slimmer te spelen of beter samen te werken?

*deze actie is niet geldig i.c.m. met klantcodes.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):