Giraf handpop - The puppet company

Mooie handpop Giraffe van pluche. Ongeveer 40 cm. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een jakhals handpop gewerkt. De giraf staat dan voor verbinden.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Handpop
Positieve invloed op sociaal- emotionele vaardigheden, jezelf en elkaar beter leren kennen, geweldloos communiceren, poppenspel, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties, klassepop, expressie
Leeftijd Variabel
Aantal spelers 1 speler
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur The Puppet Company
Uitgever The Puppet Company
Artikel nummer PC6015
Afmeting 40 cm
Tips Bij de beschrijving leest u meer over deze handpop

Details

Prachtige handpop Giraffe van mooi pluche met een lengte van ongeveer 40 cm. De giraffe is gemaakt van kortharig pluche en heeft een mooie, vriendelijke uitstraling. De lange "handschoen" is het lijf. Dit wordt gevuld door de arm waarbij de mond van de handpop bespeelbaar is. Het bespelen van deze giraf gaat wat stug. De giraf van Folkmanis is gemakkelijker te bespelen (maar ook duurder). De handpop is wasbaar (let op! Alleen handwas!) en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe gewerkt. De nek van de giraffe is vrij smal en niet geschikt voor brede handen of onderarmen. De handpop giraf is tevens te gebruiken bij de geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg. Justine Mol, trainer en coach ontwapende communiceren, werkt al jaren met het principe van de jakhals en de giraf. Hiermee helpt ze mensen communiceren vanuit respect voor jezelf en respect voor de ander. Justine legt uit hoe dit ontstaan is: "Ik heb ontdekt, dat ik helder kan krijgen wat er in me omgaat met behulp van twee symbolen, de giraf en de wolf, geïnspireerd door Marshall Rosenberg. De giraf staat voor verbinden en de jakhals staat voor afzonderen en de daaruit voortvloeiende oordelen, boosheid, frustratie en verdriet. Ik laat ze met elkaar praten. Ik word me bewust of ik met giraffenoren of met wolvenoren luister. Ik leer ook de giraf en de wolf in de ander herkennen en ga daarmee in gesprek. De giraf luistert vol mededogen naar de gevoelens en behoeften ónder de woorden en krijgt daardoor helder wat er leeft op dit moment. Wat dat ook is, hij accepteert en respecteert het." De handpoppen kunnen gebruikt worden op een speelse manier met zowel volwassenen als kinderen het verschil tussen 'praten als jakhals' en 'praten als giraf'. tip: zie ook de boeken over Geweldloos Communiceren. Klik op het menu aan de rechterkant.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):