Geweldloos communiceren, hoe doe je dat?

Praktische principes van Geweldloze Communicatie, zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. Simpele technieken om liefdevol om te gaan met je gezin, vrienden en andere mensen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,70

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op samenwerken, oplossingen bedenken, sociaal- emotionele vaardigheden, iedereen hoort erbij, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, teambuilding, geweldloos communiceren, interactie, contact maken, uiten van emoties
Leeftijd Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur -
Taal Nederlands
Auteur Marshall B. Rosenberg
Uitgever De Zaak
Artikel nummer GC17
Afmeting 22,5 x 14,5 x 1
Tips

Combineer dit boek met het basisboek Geweldloze communicatie

Details

Dit boek gaat dieper in op situaties die men tegen kan komen en waar de theorie van Rosenberg toepasbaar is.

Je bereidt je voor op een moeilijk gesprek met je baas. Het hoofd van de school belt je over het gedrag van je kind. Je hebt ruzie met je partner en het is een uur voor bedtijd. Je weet dat je volgende stap van grote invloed zal zijn op je relatie met deze personen. Dus wat doe je?

We komen allemaal weleens in situaties als deze terecht en maar al te vaak vallen we dan terug op dezelfde oude gedragspatronen: we willen gelijk krijgen, weigeren werkelijk te luisteren, gebruiken grove taal uit angst en frustratie, of erger. Maar er is een andere weg. Dit boek geeft lezers praktische training in het toepassen van principes van Geweldloze Communicatie, niet alleen op het persoonlijke vlak maar ook op maatschappelijk niveau.

Het is een bijzonder effectieve manier om conflicten op te lossen, met woede om te gaan en naar verzoening te streven. Geweldloze Communicatie bloeit al vier decennia in vijfendertig landen om een simpele reden: het werkt.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):