Bubblelab Xtra zeepbellen aanvulset 10 liter

Meterslange zeepbellen maken en daarvoor je eigen sop brouwen in de keuken. Poeder voor 10 liter sop. Zelf hoef je alleen maar een fles Dreft, water en als je wilt een beetje honing toe te voegen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal
Positieve invloed op soepelheid, spelplezier, motoriek
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur Inge Schilders
Uitgever Het kleine Avontuur
Artikel nummer HK.BUB.03
Afmeting Poeder voor 10 liter sop, doosje past door de brievenbus
Tips

Je kunt het sop dat over is eenvoudig bewaren in schoongespoelde petflessen.

Handig als navulpakket voor kinderfeestjes, BSO activiteit of ander kinderfeest.

Nodig: een fles dreft (gewone groene standaard dreft) en vloeibare honing. Verder heb je twee flinke emmers nodig (minimaal voor 5 liter) en warm water en een garde!

Details

Meterslange zeepbellen maken en daarvoor je eigen sop brouwen in de keuken. Dat kan met BubbleLab. Een aanvulset met poeder voor 10 liter sop. Zelf hoef je alleen maar een fles Dreft, water en als je wilt een beetje honing toe te voegen. Zeer geschikte hoeveelheid voor feestjes. Brouw eenvoudig 10 liter eigen sop, vul een bakje met Bubblesop en maak gigantische bellen, die echt meterslang worden. Met BubbleLab maak je altijd een feestje en jouw publiek stroomt vanzelf toe. Natuurlijk heb je ook gelijk veel vriendjes en vriendinnetjes, want iedereen wil achter jouw bellen aanhollen, en ze proberen te vangen. (TIP: zeg bv. dat ze pas na 5 tellen de bellen mogen aantikken) De navulverpakking voor 10 liter Bubblesop is ideaal voor grotere feesten, scholen en kinderdagverblijven. Met een liter bubble sop speelt 1 kind zeker een uur lang. Heb je 5 of 6 kinderen dan kan elk kind zeker 10-15 minuten mooie zeepbellen maken die werkelijk meterslang worden. Dus met 10 liter kunnen 10 kinderen elk een ruim uur zelf bellen maken. Natuurlijk is het veel handiger om maar een paar kinderen bellen te laten maken en de andere kinderen kunnen ze dan proberen te vangen, of andere bellentrucjes doen. Je kunt ook meerdere touwtjes knopen en dan krijg je heel aparte bellenslingers. Heb je al eens geprobeerd om jezelf in een bel te vangen? Dit pakketje is voor 10 liter sop en past door de brievenbus! Je kunt je sop eenvoudig bewaren in schone petflessen. BubbleLab is een product van Het Kleine Avontuur en is voortgekomen uit het spel Kleine Avonturen voor ouder en kind! Daarin zijn een aantal bellenproefjes beschreven. Meer Tips en Tricks vind je op www.bubbleLab.nl Fijn aan BubbleLab is, dat het door Inge Schilders van Het Kleine Avontuur voor iedereen bereikbaar is geworden. Simpel en leuk geprijsd! Waar kun je deze zeepbellen allemaal maken? Thuis, op het strand, in de wei, tijdens elk feest dat je maar kunt bedenken, op de kinderopvang of BSO, op school, je schoolreisje, je kinderfeestje, je partijtje, op een bruiloft, en zelfs tussen de koeien, maar ook bij een begrafenis of crematie kun je via de bellen op jouw manier afscheid nemen. Als klap op de vuurpijl probeer het s'avonds in het donker of s'winters en verbaas je over wat er dan gebeurt. (ps. in de buurt van (geïmpregneerde) tenten is het niet zo'n goed idee!) Zoek je eigen stokken! Gebruik als stokken om je touwtje tussen te binden, bamboestokken of oude pollepels, gebruik een oude hengel, vind je stok in het bos en bewerk hem met je zakmes, of maak hem van rondhout!

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):