Agenda

Earth Games is elke eerste zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uu

Van harte welkom bij Earth Games om de materialen te bekijken of aan te schaffen en voor informatie en uitleg van de spellen.

De eerste zondag van de maand is het tevens Culturele Zondag in Doesburg meer info

Wil je met een groepje collega therapeuten, leerkrachten, AB-ers of IB-ers, ouders van een oudervereniging etc. langskomen, dan kan dit op afspraak. Maak dan even een afspraak via info@earthgames.nl. Ook een workshop, desgewenst met lekkere lunch of dinner in het prachtige Arsenaal in Doesburg of een workshop op uw eigen locatie is mogelijk. Meer lezen...

 

Tips voor parkeren 

Adres: Earth Games, Het Arsenaal Doesburg, 1e etage, Kloosterstraat 15, 6981CC, Doesburg. Zet echter 'Kloostertuin' in de navigatie!

Let op! in de straten van Doesburg (waaronder de Kloosterstraat) is parkeren alleen voor vergunninghouders!

De Kloostertuin is een groot parkeerterrein achter de Albert Heijn waar betaald geparkeerd kan worden. Linksachter op dit terrein zie je een groot hoog oud gebouw: Het Arsenaal. Daar is een kleine parkeerplaats van het Arsenaal zelf, waar je gratis kunt parkeren. Er is niet altijd plek. Andere opties:

  • - Betaald op het grote parkeerterrein aan de Kloostertuin (altijd plek, op zon- en feestdagen gratis).
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Bleek' (altijd plek, 10 a 15 min. lopen)
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Turfhaven' (altijd plek, 5 a 10 min. lopen)
ew layer...

 

16 april GROK workshop door Justine Mol 

 

Begeleiding: Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloze Communicatie

Locatie: Doesburg, bij Earth Games

Datum: Woensdagochtend 20 februari 2019

GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften en de communicatie verlevedigt. Het spel is in Nederland uitgegeven door Earth Games en is gebaseerd op Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg. Het spel wordt gebruikt in professionele settingen bijvoorbeeld binnen training en coaching en binnen het (voortgezet) onderwijs en ook in de privésfeer, bijvoorbeeld in het gezin of binnen relaties, Een GROK workshop is een leuke manier om kennis te maken met het spel GROK en het spel te leren spelen. Een GROK workshop is een bijeenkomst van tweeeneenhalf uur, waarbij u, na een korte inleiding over Geweldloze Communicatie, het spel GROK gaat spelen.

Er zijn verschillende spel- en werkvormen mogelijk, van luchtig en speels tot serieus en diepgaand. De groepsgrootte voor een GROK workshop kan variëren van 6 tot ongeveer 20 personen.

De workshop is van 10.15 tot 12.45 uur. Ontvangst om 10:00 uur met koffie/thee. 

Meer info/ inschrijven klik hier