Informatie m.b.t. de Corona-uitbraak

 

Pakketten worden gewoon verzonden

 

Pakketten worden met extra zorg bezorgd

 PostNL schrijft hierover:

Onze bezorgers doen er alles aan om het contact te minimaliseren. Zij houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot jij deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra jij opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. Voor contactloze bezorging van post of pakketten waarvoor moet worden getekend, vragen we je een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de hand te hebben. Geef de drie laatste tekens hiervan door aan onze bezorger. Die tekent hiermee dan voor de ontvangst van je pakket.

Kijk desgewenst op de website van PostNL voor meer informatie.

Over bezorging in Belgie: 

Specifieke maatregelen voor België. Nieuwe maatregelen vanaf 19 maart 2020 De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn.  Pakketten op een Belgische PostNL-punt Pakketten die op een gesloten PostNL-punt liggen, blijven daar. We doen al het mogelijke om hiervoor een oplossing te vinden.  Daarnaast is het momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt te laten sturen.  Pakketten die na een tweede poging niet bij u thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft. Daarnaast is in België het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat uw bestelling in België vertraging oplopen. De meest actuele status van uw pakket is altijd te vinden via Track & Trace van PostNL die u van ons ontvangt na verzending van het pakket.

 

Telefonisch consult/ speladvies is mogelijk

Wilt u graag hulp bij het uizoeken van een spellen en spelmaterialen dan help ik je graag met advies op maat. Mail naar info@earthgames.nl of bel met 0645440688.

 

Pakket contactloos ophalen is mogelijk 

 

 

Tips voor parkeren 

Adres: Earth Games, Het Arsenaal Doesburg, 1e etage, Kloosterstraat 15, 6981CC, Doesburg. Zet echter 'Kloostertuin' in de navigatie!

Let op! in de straten van Doesburg (waaronder de Kloosterstraat) is parkeren alleen voor vergunninghouders!

De Kloostertuin is een groot parkeerterrein achter de Albert Heijn waar betaald geparkeerd kan worden. Linksachter op dit terrein zie je een groot hoog oud gebouw: Het Arsenaal. Daar is een kleine parkeerplaats van het Arsenaal zelf, waar je gratis kunt parkeren. Er is niet altijd plek. Andere opties:

  • - Betaald op het grote parkeerterrein aan de Kloostertuin (altijd plek, op zon- en feestdagen gratis).
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Bleek' (altijd plek, 10 a 15 min. lopen)
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Turfhaven' (altijd plek, 5 a 10 min. lopen)
ew layer...