Agenda

 

Earth Games Open Dag - elke 1e zondag van de maand

Earth Games is elke eerste zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uu

Kom langs om de materialen te bekijken of aan te schaffen en voor informatie, uitleg of spelen van de spellen!

De eerste zondag van de maand is het tevens Culturele Zondag in Doesburg meer info

 

1 maart 2020 Open Dag Earth Games 

Kom langs voor de nieuwste inspiratie in 2020 en om de materialen te bekijken of aan te schaffen en voor informatie, uitleg of spelen van de spell

 

GROK workshop (datum volgt, of op verzoek)

Begeleiding: Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloze Communicatie

Locatie: Doesburg, bij Earth Games

Datum: datum volgt, of op verzoek 

GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften en de communicatie verlevedigt. Het spel is gebaseerd op Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg. Het spel wordt gebruikt in professionele settingen bijvoorbeeld binnen training en coaching en binnen het (voortgezet) onderwijs en ook in de privésfeer, bijvoorbeeld in het gezin of binnen relaties, Een GROK workshop is een leuke manier om kennis te maken met het spel GROK en het spel te leren spelen. Een GROK workshop is een bijeenkomst van tweeeneenhalf uur, waarbij u, na een korte inleiding over Geweldloze Communicatie, het spel GROK gaat spelen.

 

Op afspraak langskomen 

Wil je met een groepje collega kindertherapeuten, leerkrachten, AB-ers of IB-ers, ouders van een oudervereniging etc. langskomen, dan kan dit op afspraak. Maak dan even een afspraak via info@earthgames.nl. Ook een workshop, desgewenst met lekkere lunch of dinner in het prachtige Arsenaal in Doesburg of een workshop op uw eigen locatie is mogelijk. Meer lezen...


Tips voor parkeren 

Adres: Earth Games, Het Arsenaal Doesburg, 1e etage, Kloosterstraat 15, 6981CC, Doesburg. Zet echter 'Kloostertuin' in de navigatie!

Let op! in de straten van Doesburg (waaronder de Kloosterstraat) is parkeren alleen voor vergunninghouders!

De Kloostertuin is een groot parkeerterrein achter de Albert Heijn waar betaald geparkeerd kan worden. Linksachter op dit terrein zie je een groot hoog oud gebouw: Het Arsenaal. Daar is een kleine parkeerplaats van het Arsenaal zelf, waar je gratis kunt parkeren. Er is niet altijd plek. Andere opties:

  • - Betaald op het grote parkeerterrein aan de Kloostertuin (altijd plek, op zon- en feestdagen gratis).
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Bleek' (altijd plek, 10 a 15 min. lopen)
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Turfhaven' (altijd plek, 5 a 10 min. lopen)
ew layer...