Liedboek De Kracht van 8 met liedjes CD

Liedboek De Kracht van 8 met liedjes CD

In samenwerking met muziekuitgeverij De Klankkast is dit boek en CD tot stand gekomen. In dit boek zijn alle muziekpartituren en liedteksten weergegeven, mooi geïllustreerd. Een aanrader voor in een muziekles! Tevens is er een CD bijgevoegd, waarop de 8 liedjes zowel voorgezongen staan, als ook mee te zingen zijn (karaokeversie)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,62

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op samenwerken, zelfwaardering, eigenwaarde, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, zelfvertrouwen, geweldloos communiceren
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Nee
Taal Nederlands
Auteur Margrete Stoute, Thea Groot en Wendy Boots
Uitgever De Kracht van 8
Artikel nummer Kv8-004
Afmeting A4 formaat
Tips

Klik hier om het overzicht van alle materialen van de Kracht van 8 te bekijken.

Details

In samenwerking met muziekuitgeverij De Klankkast is dit boek en CD tot stand gekomen. In dit boek zijn alle muziekpartituren en liedteksten weergegeven, mooi geïllustreerd. Een aanrader voor in een muziekles! Tevens is er een CD bijgevoegd, waarop de 8 In samenwerking met muziekuitgeverij De Klankkast is dit boek en CD tot stand gekomen. In dit boek zijn alle muziekpartituren en liedteksten weergegeven, mooi geïllustreerd. Een aanrader voor in een muziekles! Tevens is er een CD bijgevoegd, waarop de 8 liedjes zowel voorgezongen staan, als ook mee te zingen zijn (karaokeversie).).


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen