het Lieve woorden doosje - Luistercd

Droom weg bij het luisterverhaal "Het Lieve Woorden Doosje"... en ontspan en geniet met oefeningen op deze CD. Kinderen leren spelenderwijs dichtbij zichzelf te zijn, zich krachtig en sterk te voelen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,42

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product CD
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, hartcoherentie , ontspanning
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Wendy Traa
Uitgever De open plek
Artikel nummer LWD 1
Afmeting 14 x 12,4 x 0,5 cm
Tips Combineer de luistercd met de bewegingskaarten!

Details

Droom weg bij het luisterverhaal "Het Lieve Woorden Doosje"... en ontspan en geniet met de 7 oefeningen op deze CD. Fijn voor het slapengaan of `s ochtends voor naar school gaan!

Kinderen leren spelenderwijs dichtbij zichzelf te zijn, zich krachtig en sterk te voelen.

Een inkijkje: met de oefening `Doosje in je hart` ontdekken kinderen hun eigen "Lieve Woorden Doosje", met ‘Duik in de Zee’ voelen ze zich fris en wakker en met  de ‘Hand op je hart ademhaling’ ontspannen ze volledig.

Omschrijving: CD en hoesje met kleuren illustraties. Afmetingen hoesje 12,5 bij 14 cm. Inhoud: 11 tracks.

Over het verhaal: "

Op een regenachtige middag staart Tom naar buiten. Hij is stoer. Veel te stoer om lief te zijn. Maar vandaag voelt hij zich helemaal niet zo stoer. Er is niemand te zien, niemand om mee te spelen. De bomen kijken donker voor zich uit en de wolken zeggen: "Je hebt toch geen vrienden". Dan klinkt het opeens vanuit de struiken: "Ben jij verdrietig?" Tom kijkt in een blozend meisjesgezicht, in de blauwe ogen van Jasja. Ze vindt hem aardig, niet stoer. Daar snapt Tom helemaal niets van, maar hij is blij met haar lieve woorden voor hem... Kon hij ze maar bewaren, bewaren voor altijd. Maar als hij 's avonds in bed stapt, vliegen de laatste lieve woorden het raam uit. "Ik wil een doosje!" roept Tom naar de maan. Ik wil een doosje in mijn hart! Een doosje voor fijne dingen, maan! Daar kan ik alles in bewaren waar ik blij van word..."

Het verhaal op deze luistercd gaat over een jongetje dat een doosje in zijn hart ontdekt. Een doosje voor lieve woorden: om te ontvangen en te geven. Een plek om op terug te vallen en je thuis te voelen; gewaardeerd om wie je bent. Het verhaal is gelijk aan het prentenboek het Lieve Woorden Doosje en wordt levendig verteld door de schrijfster zelf. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap, jezelf zijn en je geliefd voelen. Met het Lieve Woorden Doosje wordt dat alles een stuk makkelijker... en vooral: leuker!


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):