360 Verhalen

360 Verhalen is een bordspel zonder winnaar of verliezer. Voor met z’n tweeën of voor een hele groep. Voor een uurtje of een hele nacht… Het spel is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en verhalen uit te wisselen: van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Je houdt het lekker luchtig of je gaat heel diep.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op geheugen, sociaal- emotionele vaardigheden, delen , jezelf en elkaar beter leren kennen, luisteren, taalontwikkeling, interactie, contact maken, expressie
Leeftijd 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Wilma Mulder
Uitgever Taleswapper
Artikel nummer 360
Afmeting 31 x 31 x 6 cm
Tips

Het spel sluit aan bij meerdere doelen in het onderwijs op sociaal-emotioneel gebied (jezelf en elkaar leren kennen, inleven, vertellen en luisteren), kennisoverdracht (ervaringen van anderen in andere leefomstandigheden, tijden en culturen) en op het gebied van taalvaardigheid (woordenschat, begrijpend luisteren, presenteren) Meer lezen over 360 Verhalen in het onderwijs

Details

Geen winnaar of verliezer

360 Verhalen is een bordspel zonder winnaar of verliezer. Een spel voor met z’n tweeën of voor een hele groep. Je speelt het een uurtje of een hele nacht…

Allerlei verhalen

360 Verhalen is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Banale verhalen of juist emotionele gebeurtenissen. Je houdt het lekker luchtig of je gaat heel diep: jij bepaalt welk verhaal je vertelt.

Allerlei verschillende mensen

360 Verhalen speel je met familie, collega’s, een nieuwe vlam of juist je vertrouwde partner, met je (groot)ouders of je kinderen, vrienden of (nog) onbekenden: iedereen heeft verhalen.

Draag bij aan begrip 

Met het bordspel 360 Verhalen kun je als spelers een gezellige tijd met elkaar doorbrengen, maar ook op een laagdrempelige, leuke manier meer empathie, liefde en begrip voor elkaar leren opbrengen.

Deel ervaringen

Speel 360 Verhalen, deel je overeenkomsten en krijg meer begrip voor de verschillen tussen mensen. Verander de wereld een klein beetje met ieder gedeeld verhaal, dat is de missie van de auteur van dit spel Wilma Mulder.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):