vertelBOOM vertelBOOM

vertelBOOM

Deze handgemaakte vertelboom is ongeveer 1 meter hoog. In de takken zitten gaatjes waar allerlei materialen aan gehangen kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos... vertelBOOM, speelBOOM, verjaardagsBOOM, rouwBOOM, seizoenenBOOM, complimentenBOOM.... De boom wordt met de hand gemaakt door de mensen van vormgevingswerkplaats de Lente in Doesburg en is afgewerkt met natuurlijke lijnolie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 198,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal
Positieve invloed op samenwerken, fantasie , spelplezier, leren over de seizoenen, spelen, taalontwikkeling, interactie, uiten van emoties, verbeelding
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur -
Uitgever Earth Games
Artikel nummer boom1
Afmeting 110 x 69 x 5 cm
Tips Zet de boom in als vertelBOOM, speelBOOM, verjaardagsBOOM, rouwBOOM, seizoenenBOOM, complimentenBOOM....

Details

De boom is ongeveer 1 meter hoog en bestaat uit twee delen die in elkaar geschoven kunnen worden. Daarmee wordt de boom driedimensionaal. In de takken zitten gaatjes waar allerlei materialen, passend bij verhalen, maar ook bijvoorbeeld seizoensprodukten aan gehangen kunnen worden. Mooi om in de klas te zetten als 'seizoenstafel', in de aula voor verhalen en toneelspel of in een speelhoek om gewoon mee te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos... vertelBOOM, speelBOOM, verjaardagsBOOM, rouwBOOM, seizoenenBOOM, complimentenBOOM.... Veel plezier! .

De boom wordt met de hand gemaakt door de mensen van vormgevingswerkplaats de Lente in Doesburg en is afgewerkt met natuurlijke lijnolie.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen