Cooperatief tekenspel extra groot 2 - 20 spelers

Voor kinderen, jongeren en volwassen. Voor grote groepen tot 20 spelers! Samen tekenen door de stift via de touwtjes te bewegen. Ook ideaal voor trainers!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,95

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Handbalanceerspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, delen , iedereen hoort erbij, elkaar helpen, communiceren, motoriek, teambuilding, interactie, contact maken
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers maximaal 20 deelnemers
Speelduur Variabel
Taal Engels, Duits, Frans
Auteur Karl-Schubert Gemeinschaft
Uitgever Karl-Schubert Gemeinschaft
Artikel nummer STZ2
Afmeting 34x33x28cm [LxBxH]
Tips Erg goed in te zetten in teambuildingsactiviteiten/trainingen!

Details

De reuze variant van het coöperatieve team-tekenspel. Te gebruiken met kinderen, jongeren en volwassen en ook in grote groepen. De doorsnede is 43 cm. In het midden wordt een stift bevestigd. De deelnemers bewegen de stift gezamelijk via de touwtjes die ze vasthouden.

Teamspel, interactief tekenspel

Een dynamisch creatief, interactief tekenspel voor 2 tot 20 spelers! Geschikt vanaf 4 jaar t/m voor volwassenen. Binnen en buiten te gebruiken met verschillende tekenmaterialen (waskrijt, viltstift, stoelkrijt). Erg leuk om met verschillende leeftijden samen te spelen! Voor op school, kinderopvang, training, teamwork, feestjes. Ook kinderen en volwassenen met een beperking kunnen heel goed meedoen met dit spel.

Inclusief een boekje met kopieervoorbeelden van geometrische vormen die je kunt copieren en samen kunt tekenen. Of spelers kunnen zelf bedenken wat ze samen gaan tekenen.

- Bevordert samenwerking

- Bevordert sociale vaardigheden

- Lokt uit gezamenlijk te handelen

- Spreekt het creatief probleemoplossingsvermogen aan

- Oefent de oog-handcoordinatie en krachtdosering

- Verbetert de motoriek

- Vraagt concentratie en houdt concentratie vast

- Reactievermogen wordt zichtbaar (wanneer moet ik naar me toe trekken of juist laten vieren)

 

 

 

Ervaringen

 1. in trainingen snel verbinding creëren door: Margrete Stoute Kind in Kracht opleidingen/ De Kracht van 8
  Waardering

  Ik ben blij om dit materiaal te hebben en te gebruiken! Om in trainingen snel verbinding te creëren, gebruik ik dit spel tijdens bijvoorbeeld een eerste ontmoetingsdag. Hoe lukt het samen om een afgesproken beeld te tekenen met behulp van alle lijnen / verbindingen? Het geeft plezier en tevens inzicht in hoe iemand zijn of haar plek inneemt in een groep. Lukt het om samen te werken, welke gedachten ervaar je tijdens de opdracht? Wie neemt leiding, wie volgt?

  Margrete Stoute-Boots; trainer binnen de Kind In Kracht opleidingen in Nederland en in de Caribbean. Daarnaast ook in het onderwijs bij de nascholingsopleiding Kindercoach in het onderwijs van InHolland Academy. Creator van De Kracht van 8. (Geplaatst op 27-04-19)

 2. Spannend spel! door: Nikki
  Waardering

  Dit is een super spannend spel om met (veel) kinderen te spelen! Je bent samen echt verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat. Iedereen moet (goed/serieus) meedoen, anders lukt het niet! Kinderen focussen zich op hun eigen touwtje maar moeten ook de touwtjes van de andere kinderen in de gaten houden. Zo nodig kunnen de kinderen elkaar aanwijzingen geven. In hun enthousiasme gaat dit, toen ik het spel speelde met een aantal kinderen, soms een beetje te hard, maar dit is ook een leerproces; hoe spreek je elkaar aan? Het is leuk om te beginnen met een doolhof of een patroon dat ze moeten volgen. Daarna kun je de kinderen de opdracht geven om zelf iets te bedenken om te tekenen of te schrijven. Je kan ze natuurlijk ook een tip geven. (Geplaatst op 02-02-16)

 3. Groepsversterkend tekenspel door: Advies Hulp & Actie
  Waardering

  Mooi leermiddel voor prachtige activiteiten met een groep. Aanrader op school en in trainingen!
  Ik schreef er een blog over:
  http://eigenwijsinonderwijs.blogspot.nl/2014/03/tekenspel-via-earthgames.html

  (Geplaatst op 16-03-14)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):