Boomgaard - het kaartspel

Boomgaard - het kaartspel

Dit kaartspel Boomgaard van HABA is een samenwerkingsspel voor 1 tot 6 spelers van 3-6 jaar. Een leuk coöperatief spel voor overal. Makkelijk mee te nemen en overal te spelen. In dit spel spelen de spelers samen tegen de raaf.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel, Kaartenset
Positieve invloed op samenwerken, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, beurtvolgorde, kleuren herkennen, taalontwikkeling, interactie
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Duits, Frans
Auteur -
Uitgever HABA
Artikel nummer 4728
Afmeting 13,5 x 10,6 x 2,7
Tips Leuk om mee te nemen, makkelijk voor onderweg!

Details

Dit kaartspel Boomgaard van HABA is een samenwerkingsspel voor 1 tot 6 spelers van 3-6 jaar. Makkelijk mee te nemen en overal te spelen.

Spelduur ongeveer 15 minuten.

Afmeting doosje: 13.5 x 10.5 x 2.5 cm

De raaf komt eraan! De gulzige raaf wil, net als de spelers, graag het rijpe fruit wat aan de bomen hangt eten. Kunnen jullie de kersen, appels, peren en pruimen plukken voordat de raaf de boomgaard bereikt?

Het doosje bevat 6 kaarten met mandjes, een houten dobbelsteen en een houten raaf. Daarnaast zijn er 4x10 kaarten met fruit en 9 kaarten waarover de raaf naar de boomgaard wordt verplaatst. Elke speler krijgt een mandkaart. De weg wordt centraal op tafel neergelegd, de 4x10 fruitkaarten komen daar omheen, de raaf start op het eerste kaartje van de weg. Als je gooit met de dobbelsteen pak je een fruitkaart van de desbetreffende kleur. Als je mandje dobbelt heb je geluk: dan mag je twee fruitkaarten pakken! Gooi je de raaf dan moet je de raaf één veld verder richting boomgaard verzetten.

Alle spelers hebben samen gewonnen als ze al het fruit konden plukken voordat de raaf aankomt. Of alle spelers verliezen samen als de raaf eerder bij de boomgaard aankomt dan de spelers fruit kunnen plukken.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):