Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Wendy Traa

Wendy Traa

Wendy Traa is moeder, historica, leerkracht, auteur van het Lieve Woorden Doosje en Het Hartenpakket. Ze is initiatiefnemer van De Open Plek, een uitgeverij die verhalen en materialen maakt om te verbinden en te inspireren. Haar missie: kinderen verbinden met hun eigen innerlijke 'open plek': het hart.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Het Lieve Woorden Doosje- omslag voorkant

  Prentenboek Het Lieve Woorden Doosje

  Een hartverwarmend verhaal over een doosje in je hart: wat iedereen heeft en wat er altijd is als je het nodig hebt! -nieuwe heruitgave!- Over vriendschap, jezelf zijn en je geliefd voelen.

  € 18,45

  Meer Informatie
 2. Hartenpost Envelop

  Hartenpost Envelop

  Met deze envelop kun je Hartenpost en `lieve woorden` verzenden! Doe er bijvoorbeeld een vouwdoosje in. De ontvanger kan het doosje uitknippen, vouwen en plakken en en zo genieten van het mooie lieve woorden doosje.

  € 0,50

  Meer Informatie
 3. Brievenbuspakket: Hartenpost

  Brievenbuspakket: Hartenpost

  Nu is het meer dan ooit nodig om elkaar lieve woorden te geven! En als dat niet in het echt kan, omdat je opa en/of oma niet mag zien, of de scholen dicht zijn, is het extra fijn om iets te krijgen dat je hart warm maakt. En je ogen doet stralen! Stuur slakken-post en harten-post!

  Normale prijs: € 6,35

  Speciale prijs: € 2,50

  Meer Informatie
 4. Ansichtkaart Vlinder

  Ansichtkaart Vlinder

  vlinder
  € 1,50

  Meer Informatie
 5. Ansichtkaart slak

  Ansichtkaart slak

  Slakkie heeft natuurlijk ook zijn eigen ansichtkaart! Leuk om je kind mee ter verrassen en te herinneren aan tot rust komen en te mijmeren.
  € 1,50

  Meer Informatie
 6. Het Hartenpakket - voor ouders en kinderen

  Het Hartenpakket

  Ontdek je Hartenkracht! Kinderen ontdekken hun 'Lieve Woorden Doosje' in hun hart en ontwikkelen hartelijke vaardigheden voor de rest van hun leven. - bestseller onder therapeuten, yoga-docenten en kindercoaches, bewuste ouders en leerkrachten-

  € 85,00

  Meer Informatie
 7. Vlinder en Slak Omkeerboek

  Vlinder en Slak Omkeerboek

  Een vrolijk omkeer- en ontmoetboek over vlindervleugels en slakkenkracht. Twee verhalen in één boek! Het inspireert kinderen elkaar te begrijpen en te helpen, tot rust te komen bij zichzelf, en hun hart te volgen. Lees het verhaal van Vlinder in 'Vlinder vindt een huis' en van Slak in 'Slak krijgt vleugels'. In het midden van het boek ontmoeten de verhalen elkaar...
  € 17,43

  Meer Informatie
 8. het Lieve woorden doosje - Luistercd

  het Lieve woorden doosje - Luistercd

  Droom weg bij het luisterverhaal "Het Lieve Woorden Doosje"... en ontspan en geniet met oefeningen op deze CD. Kinderen leren spelenderwijs dichtbij zichzelf te zijn, zich krachtig en sterk te voelen.

  € 15,42

  Meer Informatie
 9. Bewegingskaarten

  Bewegingskaarten

  Set van 12 speelse bewegingskaarten bij het hartenpakket.

  € 15,42

  Meer Informatie
 10. Vaardigheidskaarten

  Vaardigheidskaarten

  Set vaardigheidskaarten die horen bij het Hartenpakket.

  € 15,42

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2