Ogen van de jungle Sunny Games

Ogen van de Jungle

Een dorp in de jungle is overvallen. Er zijn kinderen ontvoerd, schatten gestolen, bedreigde diersoorten in gevaar! Wees creatief en bedenk samen hoe de problemen opgelost kunnen worden.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, strategisch denken, creatief denken, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, elkaar helpen
Leeftijd 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers
Speelduur 20 á 30 minuten, 30 á 45 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Jim Deacove
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z003
Afmeting 31,6 x 22,6 x 4 cm
Tips - groene kaartjes mogen als oplossing gebruikt worden voor alle rode kaartjes, mits de speler een toepassing kan verzinnen waar de andere spelers het mee eens zijn (nummers op de rode en groene kaartjes corresponderen niet met elkaar, staan er op zodat in de spelregels opgezocht kan worden wat het is) - algemene regel die soms handig is: 'degene die aan de beurt is beslist'. Diegene doet de spelhandelingen in die beurt, hij/ zij luistert naar de ideeën van de andere spelers en beslist dan wat het wordt. Zo kunnen alle spelers hun mening geven, en wordt het leiderschap ook mooi verdeeld zodat iedereen gelijkwaardige inbreng heeft. Bij meer info lees je meer over dit spel

Details

Er zijn problemen in de jungle! Een dorp is overvallen... Kinderen zijn verdwenen, tempels beroofd, zeldzame dieren gevangen genomen.

De spelers werken als een team woudlopers samen om het dorp te helpen. We trekken de dichte en gevaarlijke jungle in. We zijn de ogen en oren van de jungle. Behendigheid en slimheid zijn nodig om allen te redden en alles terug te brengen op zijn plaats. Om de dodelijke gevaren te overwinnen moeten we samenwerken als een team en goede strategieën uitdenken. Elke keer een ander spel.

Om te slagen is zowel geluk als strategisch inzicht nodig. Het spel stimuleert inlevingsvermogen, samenwerking, overleg en doet een beroep op de fantasie van kinderen. Voor 1 t/m 10 spelers vanaf 8 jaar.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):