Papertrack 300 Knikkerbaan

Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen druk je uit de vellen papier. Met Papertrack 300 bouw je drie kubussen en heb je onderdelen voor een baan van 4 meter. Je kunt de Papertrack 300 later uitbreiden met nog een Papertrack voor een nog langere baan!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,96

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Constructiemateriaal
Positieve invloed op samenwerken, strategisch denken, logisch denken, creatief denken, spelplezier, teambuilding
Leeftijd 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur -
Uitgever Earth Games
Artikel nummer PT300
Afmeting Je Papertrack 300 kan 42 cm hoog en 50 cm breed worden!
Tips Bij 'meer info' leest u meer over dit product

Details

Papertrack is een razendsnelle knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf bedenkt en maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je al een Papertrack gezien op school of bij een vriendje, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je er allemaal mee kan? Met Papertrack maak je je eigen knikkerbaan, helemaal zoals jij het wilt.

Het pakket is is ready to go, van papier en lijm tot knijpers en knikkers. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. Bedenk eerst hoe je Papertrack eruit moet zien: smal, hoog, breed of zelfs driedimensionaal. In de handleiding staat hoe je de kubussen voor het geraamte van je track maakt.

Met de rode tricks wordt je baan nog spannender en mooier. Wil je zelf tricks maken, teken ze dan op het lege rode vel en knip ze uit. Een springschans bijvoorbeeld, een grote trechter of je eigen creatieve idee.

Met Papertrack 300 bouw je een knikkerbaan van drie kubussen. Genoeg onderdelen om een geweldige baan van 4 meter te maken.

Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier.

De Papertrack-pakketten zijn ready to go. Dus inclusief handleiding, lijm, knijpertjes en natuurlijk knikkers!

Uiteraard kan je de Papertrack 300 later uitbreiden met een nieuwe Papertrack om een nog grotere baan te maken.

Je Papertrack 300 kan 42 cm hoog en 50 cm breed worden!

Geschikt voor jongens en meiden vanaf acht jaar onder begeleiding, of vanaf tien jaar zonder hulp.

Papertrack in de klas

Papertrack is een fantastische aanvulling op je lesmateriaal. Leerlingen bedenken zelf de constructie en bouwen de baan zoals zij het willen. Zo ontwikkelen ze hun technische inzicht en creativiteit, ideaal voor techniekles dus. Je kunt leerlingen ook in groepjes een Papertrack laten bouwen. Overleg en samenwerking is dan heel belangrijk. Vaak ontstaat er vanzelf een rolverdeling tussen bedenkers, bouwers en technici.

Handen uit de mouwen

Papertrack is ready to go. De onderdelen voor je baan druk je gemakkelijk uit de vellen papier, daar heb je geen schaar voor nodig. Na een korte uitleg kunnen je leerlingen meteen aan de slag.

Speciaal voor scholen 

Speciaal voor scholen hebben wij drie pakketten (voor 12, 20 en 28 kinderen) samengesteld waarmee de hele klas tegelijk aan Papertrack kan werken. Neem voor meer informatie even contact op met bestellen@earthgames.nl.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen