Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Marshall Rosenberg

Marshall Rosenberg

Marshall B. Rosenberg is een Amerikaanse psycholoog en de grondlegger van het model van Geweldloze Communicatie (Nonviolent Communication). Hij is oprichter van het internationale Center for Nonviolent Communication. Geweldloze Communicatie leert je effectief communiceren vanuit verbinding via het communiceren vanuit gevoelens en behoeften.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Handpop giraf

  Giraf handpop - geweldloos communiceren

  Handpop giraf veel gebruikt in Geweldloos Communiceren. Geschikt voor volwassen handen. Deze handpoppen worden handgemaakt door het Korean Center for Nonviolent Communication en kunnen lichte variaties hebben in patroon en ontwerp.
  € 26,50

  Meer Informatie
 2. Levenverrijkend onderwijs, Marshall Rosenberg

  Levenverrijkend onderwijs, Marshall Rosenberg

  Geweldloze Communicatie helpt scholen om prestaties te verhogen, conflicten te verminderen en relaties te verbeteren. Een inzichtgevend en praktisch boek!
  € 19,49

  Meer Informatie
 3. Aanbieding. Jakhals en Giraf.

  Jakhals en Giraf handpoppen - Geweldloze Communicatie

  Handpoppen van Jakhals en Giraf. Geschikt voor volwassen handen. Deze handpoppen worden handgemaakt door het Korean Center for Nonviolent Communication en kunnen lichte variaties hebben in patroon en ontwerp. Voor onbekende tijd niet leverbaar. Tip: bestel deze wolf (als jakhals) en deze giraf van the Puppet Company

  Normale prijs: € 53,00

  Speciale prijs: € 48,50

  Meer Informatie
 4. Geweldloze Communicatie

  Geweldloze Communicatie

  Geweldloze Communicatie is een taal van mededogen waarmee we de machtsstrijd overstijgen en bewegen naar samenwerking en vertrouwen. De belangstelling voor Rosenbergs benaderingswijze is groter dan ooit.

  € 25,70

  Meer Informatie
 5. Geweldloos communiceren, hoe doe je dat?

  Geweldloos communiceren, hoe doe je dat?

  Praktische principes van Geweldloze Communicatie, zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. Simpele technieken om liefdevol om te gaan met je gezin, vrienden en andere mensen.
  € 25,70

  Meer Informatie
 6. Giraf handpop - The puppet company

  Giraf handpop - The puppet company

  Mooie handpop Giraffe van pluche. Ongeveer 40 cm. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een jakhals handpop gewerkt. De giraf staat dan voor verbinden.
  € 19,95

  Meer Informatie
 7. Giraf vingerpopje

  Giraf vingerpopje

  Vingerpopje giraffe van mooi pluche met een lengte van 11 cm. Met pootjes 16 cm. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een jakhals handpop- vingerpop gewerkt. De giraf staat dan voor verbinden.
  € 7,50

  Meer Informatie
 8. Wolf vingerpopje

  Wolf vingerpopje

  Vingerpopje wolf van mooi pluche met een lengte van 13 cm. Binnen Geweldloze Communicatie van Marshall Rozenberg wordt er vaak met een giraffe en een wolf of jakhals handpop of vingerpopje gewerkt.
  € 7,50

  Meer Informatie

8 Artikel(en)