Geweldig communiceren voor jongeren

Geweldig communiceren voor jongeren

Leren de knop te vinden waarmee je jezelf weer ‘aan’ kunt zetten, daar gaat dit boek over. Als je ‘aan’ staat, weet je wat je voelt en nodig hebt en wat je wilt. En heb je ook oog voor anderen. Voor jongeren van 13 tot 20 die nieuwsgierig zijn naar een andere manier van communiceren. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op communiceren, zelfinzicht, luisteren, positief denken, zelfvertrouwen, geweldloos communiceren, taalontwikkeling
Leeftijd Jongeren
Aantal spelers Variabel
Speelduur -
Taal Nederlands
Auteur Justine Mol
Uitgever SWPbook
Artikel nummer GC11
Afmeting 22,5 x 14,5 x 1,25 cm
Tips Voor ouders en andere volwassenen schreef Justine Mol Geweldig Communiceren met jongeren.

Details

Er komt een woede in Evelien omhoog met een power van windkracht negen. In een flits voelt ze een enorme angst opkomen, maar daar past ze voor. Ze kiest voor de storm.

Soms sta je ‘uit’. Dan weet je niet wat je voelt of nodig hebt. Het interesseert je niet wat een ander wil. Dan kun je pijnlijke dingen doen of zeggen zonder het in de gaten te hebben. En soms doe je het zelfs expres. Als je ‘aan’ staat, weet je wat je voelt en nodig hebt, wat je wel of niet wilt. En heb je ook oog voor anderen.
Leren de knop te vinden waarmee je jezelf van ‘uit’ weer ‘aan’ kunt zetten, daar gaat dit boek over.

Justine Mol schreef Geweldig Communiceren voor jongeren voor jongeren tussen de dertien en twintig die genoeg hebben van ruzie en onbegrip en nieuwsgierig zijn naar een andere manier van communiceren. Het boek kan ook gebruikt worden in de hogere klassen van het voortgezet onderwijs en op mbo- en hbo-opleidingen voor jongerenwerk.
Het boek is gebaseerd op de ideeën van Marshall Rosenberg en illustreert de theorie en de praktijk aan de hand van het verhaal van Evelien, die alles zo zat is dat ze van huis wegloopt.

Voor ouders en andere volwassenen schreef Justine Mol Geweldig Communiceren met jongeren.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):