De giraf en de jakhals in ons, Justine Mol

De giraf en de jakhals in ons, Justine Mol

Marshall Rosenberg koos twee dieren om zijn ideeën over geweldloze communicatie krachtig en duidelijk over te brengen: de jakhals en de giraf. Dit boek leert je giraffeneigenschappen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,50

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op communiceren, zelfinzicht, luisteren, positief denken, zelfvertrouwen, geweldloos communiceren, taalontwikkeling
Leeftijd Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur -
Taal Nederlands
Auteur Justine Mol
Uitgever SWPbook
Artikel nummer GC6
Afmeting 20 x 12,5 x 1,1 cm
Tips De handpoppen van de giraf en de jakhals zijn een mooi hulpmiddel bij het werken met kinderen.

Details


Een inspirerend boek waarin de lezer ervaart wat geweldloos communiceren inhoudt. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Nonviolent Communication ofwel Geweldloos Communiceren, koos twee dieren om zijn ideeën krachtig en duidelijk over te brengen: de jakhals en de giraf.

Zij staan symbool voor twee kwaliteiten in ons. De jakhals is resultaatgericht, dwingend en autoritair. De giraf is zowel zachtaardig als sterk, kijkt met mildheid naar wat zich aandient, communiceert vanuit zijn hart en zoekt naar verbinding en helderheid.

Justine Mol wil in dit boek duidelijk maken dat het mogelijk is de jakhals te accepteren en ruimte te geven, en tegelijkertijd giraf te willen zijn, vanuit een diepe wens bij te dragen aan geluk en vrede voor iedereen. Zij beschrijft de jakhalzekanten en giraffeneigenschappen, geeft tips en laat mensen aan het woord in giraf- of jakhalsmoment.

De 8e druk van dit succesvolle werk is nu verschenen!


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):