Joseph Cornell

Van Joseph Cornell’s eerste boek, Sharing Nature with Children, zijn wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht en het is vertaald in meer dan 20 talen. Het is een klassieker die voor een ware revolutie gezorgd heeft op gebied van natuur- en milieu-educatie.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Kaartenset Sharing Nature

  Kaartenset Sharing Nature

  20 kaarten met spelvormen voor topervaringen in de natuur. Duurzaam slijtvast watervast materiaal zodat ze geschikt zijn om mee naar buiten te nemen en zijn bedrukt met bio-inkt. Het koord is gerecycled polyester. 

  € 19,95

  Meer Informatie
 2. Handboek Sharing Nature natuurbeleving

  Handboek Sharing Nature natuurbeleving

  Inspirerend en praktisch handboek voor ouders, leerkrachten, natuurliefhebbers, natuurorganisaties en gidsen. 77 spelvormen voor kids van 4 - 100 jaar.

  € 32,50

  Meer Informatie
 3. Bearbell - bel met klittenband

  Bearbell - bel met klittenband

  Bearbell te gebruiken bij het spel 'Roofdier en Prooi' van Joseph Cornell. De spelregels vind je in de kaartenset Sharing Nature en het boek 'Sharing Nature - spelvormen voor natuurbewustzijn' van Joseph Cornell. De bel is voor dit spel vast te maken aan de veters van de schoenen.

  € 8,95

  Meer Informatie
 4. Module Sharing Nature natuurbeleving

  Module Sharing Nature natuurbeleving

  In deze module leer je aan de hand van het handboek en de kaartsenset Sharing Nature de spelvormen van Sharing Nature en de didactiek Flow Learning en leer je hoe je deze met kinderen in de praktijk inzet.
  € 150,00

  Meer Informatie
 5. Bellenarmband met 4 belletjes

  Bellenarmband met 4 belletjes

  Bellenarmband van stevige riem, 22 cm lang, deze polsband heeft een klittenband sluiting met 4 belletjes. Prijs is per stuk.
  € 3,90

  Meer Informatie

5 Artikel(en)