Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Helen Purperhart

Helen Purperhart

Helen Purperhart laat zich leiden door haar passies: spelen, dansen, bewegen en werken met emoties. Haar missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze Kinderyoga en Kindercoaching in de samenleving te brengen. Haar materialen zijn speels, praktisch en goed inzetbaar zowel thuis, in kindertherapie, op school, op de BSO, etc.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Peuteryoga kaarten

  Peuteryoga kaarten

  Yogapret voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene. Een fijne manier om de coördinatie, concentratie en het zelfvertrouwen te vergroten! Helpt bij het vinden van rust en ontspanning. De kaarten zijn op de eerste plaats bedoeld om plezier te beleven en zijn niet prestatiegericht.
  € 19,95

  Meer Informatie
 2. Kinderyoga kaarten

  Kinderyoga kaarten

  Deze kinderyogakaarten zijn bestemd voor kinderen, maar kunnen ook goed gebruikt worden door volwassenen. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht.

  € 19,95

  Meer Informatie
 3. Kindermeditatiekaarten

  Kindermeditatiekaarten

  Deze fantasierijke meditaties zijn een aanzet om bewustwording bij kinderen vanaf 7 jaar te bevorderen. Op elke kaart staat een korte meditatie / visualisatie.
  € 19,95

  Meer Informatie
 4. Kindermassagekaarten - Helen Purperhart

  Kindermassage kaarten - Helen Purperhart

  Kinderen die liefdevol worden aangeraakt, slapen en leren beter, zijn zich meer bewust van hun lichaam, respecteren eigen grenzen en die van anderen beter, zijn emotioneel sterker en hebben meer weerstand.

  € 19,95

  Meer Informatie
 5. Ademspelkaarten voor kinderen

  Ademspelkaarten voor kinderen

  Kinderen leren spelenderwijs hun eigen ademhaling te onderzoeken. De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energiebalans en vergroten het concentratievermogen.

  € 19,95

  Meer Informatie
 6. Yogaspelkaarten voor kinderen

  Yogaspelkaarten voor kinderen

  Op deze kaarten staan yogaspelletjes die je met zijn tweeen of met een groep kunt doen. zijn geschikt voor gebruik op scholen, buitenschoolse opvang of thuis in het gezin.

  € 19,95

  Meer Informatie
 7. Energizerkaarten

  Energizerkaarten

  Energizers zijn korte bewegingsoefeningen. Ze peppen je op, laten je energie stromen, je vermoeidheid verdwijnen en zorgen voor ontspanning, plezier en een gezellige sfeer. Je wordt alerter en kunt je beter concentreren. De energizers helpen ook om een onrustige sfeer in de klas of in het gezin te doorbreken.

  € 19,95

  Meer Informatie
 8. Kinderyoga groepsspelletjes

  Kinderyoga groepsspelletjes

  Door samen te bewegen leren kinderen elkaars grenzen af tasten, elkaar respecteren, overleggen, rekening met elkaar houden en elkaar vertrouwen. Verbetert de sfeer in de groep. Voor ouders, yogadocenten, leerkrachten, leidsters en jeugdhulpverleners. 

  € 19,95

  Meer Informatie
 9. Kinderyoga avonturenbox

  Kinderyoga avonturenbox

  De Kinderyoga Avonturen Box is een mooie kennismaking met de succesvolle kaartenboxen van Helen Purperhart. Voor iedereen die eerst eens wil weten hoe de kaarten eruit zien en op welke manieren je ermee kunt werken, is deze speciale Kinderyoga Avonturen Box ontwikkeld.

  € 20,00

  Meer Informatie
 10. Brievenbuspakket: Bewegen

  Brievenbuspakket: Bewegen

  De inhoud van dit Thuispakket: Kinderyogakaarten, Yogaspelkaarten, Regenbooglinten. Deze kinderyogakaarten zijn bestemd voor kinderen, maar kunnen ook goed gebruikt worden door volwassenen. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht.

  Normale prijs: € 64,86

  Speciale prijs: € 58,37

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2