Gevoelsmonsters set autisme - voor volwassenen

Deze set bevat materialen om te werken met mensen met autisme, en "signalen" te vinden voor moeilijke en plezierige situaties en deze visueel te maken voor gezinsleden en begeleiders. De Gevoelsmonster-kaarten helpen mensen met autisme bij het uitdrukken van hun gevoelens.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 45,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op oplossingen bedenken, zelfwaardering, eigenwaarde, sociaal- emotionele vaardigheden, jezelf en elkaar beter leren kennen, geweldloos communiceren, contact maken
Leeftijd Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Jutta Höch-Corona en Christian Corona
Uitgever Gefuehlsmonster
Artikel nummer GM12
Afmeting A5 formaat doorzichtige envelop
Tips Voor kinderen met autisme is er een speciale set met kleurboek van de Gevoelsmonsters.

Details

Deze set is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde Duitse auteur van boeken over autisme, Inez Maus. Het bevat alle materialen die behulpzaam zijn om te werken met iemand (jongeren en volwassenen) met autisme, en "signalen" te vinden voor moeilijke en plezierige situaties en deze visueel te maken voor gezinsleden en begeleiders. De Signaal Monster kaarten kunnen stresslevels inzichtelijk maken en kunnen moeilijke situaties op een effectieve manier visueel maken. Het zelf kunnen kiezen van de Signaal Monster kaarten maakt dat mensen zich open kunnen stellen. Inhoud: Signaal Monster concept (4 full colour pagina's met voorbeelden), De Gevoelsmonsters (Gefühlsmonster®) Kaarten Set Mini, 2x Sticker vel Gevoelsmonsters, 4 pakjes Signaal Monsters Sticky Notes. Verpakt in doorzichtige kunsstof envelop A5 formaat. Het ontstaan van de Gevoelsmonsters:

De Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) zijn een idee van Jutta Höch-Corona, mediator en communicatietrainer in Berlijn. Tijdens het project “Omgaan met gevoelens” in groep 6 van de Basisschool gebruikte ze de kaarten voor het eerst. Haar zoon, Christian Corona, heeft ze getekend. 


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):