Mediationset Gevoelsmonsters 2x mini

Geef beide personen tijdens gesprek, mediation of coaching hun eigen set Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) om gevoelens te verbeelden. Incl. 2x plexiglas standaard. 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 58,00

Speciale prijs: € 50,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op oplossingen bedenken, sociaal- emotionele vaardigheden, communiceren, respectvol gedrag, zelfvertrouwen, geweldloos communiceren
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Jutta Höch-Corona en Christian Corona
Uitgever Mens & Communicatie
Artikel nummer GM9
Afmeting 9,7 x 6,5 x 1,6 cm
Tips Leuk om te combineren met het kleurboekje of de stickers van de Gevoelsmonsters!

Details

De Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) zijn een idee van Jutta Höch-Corona, mediator en communicatietrainer in Berlijn. Tijdens het project “Omgaan met gevoelens” in groep 6 van de Basisschool gebruikte ze de kaarten voor het eerst. Haar zoon, Christian Corona, heeft ze getekend. 

De kaarten zijn als een set van 25 kaarten te koop, verpakt in een stevige box en met veel tips voor het gebruik. Ze zijn in drie formaten verkrijgbaar; Visitekaartje, Postkaart en A4 en ze zijn zeer geschikt voor gebruik individueel, aan tafel en in kleinere of grotere groepen.

Er staat geen tekst op de kaarten. Laat u door de interpretaties van de kinderen verrassen.

Overal waar mensen over gevoelens praten, zijn twee sets Gevoelsmonsters heel handig om bij de hand te hebben. Geef beide personen bijvoorbeeld tijdens mediation, coaching, thuis of in andere situaties een eigen set kaartjes in handen. Dankzij het kleine formaat kunnen de kaartjes makkelijk op tafel uitgespreid worden. Met de Gevoelsmonsters kunnen eigen gevoelens in beeld gebracht worden en kan geraden worden naar de gevoelens van de ander.  Nu met 2x gratis plexiglas standaard om de kaarten op tafel in te zetten  Twee sets samen € 50,- (in plaats van € 58,-)!

Gefuhlsmonster, Gefuehlsmonster


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):